Σπανός: «Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα»

Gazzetta team
Σπανός: «Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Άρη στη φιλική νίκη επί της ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης ενώ σημείωσε ότι έχει καταλήξει και στο βασικό σχήμα ενόψει της έναρξης της Football League.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω καταλήξει, συνολικά όμως να ξέρετε ότι το ποιοι παίκτες θα παίζουν στην ενδεκάδα εξαρτάται από τον αντίπαλο, την κατάσταση του κάθε παίκτη, το σύστημα της ομάδας και φυσικά από την τακτική που έχει ο αντίπαλος. Το ζητούμενο για μας είναι να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι θετικός ότι οι τραυματίες πάνε καλά. Χρειάζεται υπομονή γιατί δυστυχώς αυτά είναι στο πρόγραμμα. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα, χωρίς πολλά λόγια».

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, ο προπονητής του Άρη σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Δεν ήμασταν εξαιρετικοί, ήμασταν μέτριοι προς το καλό. Είμαι ευχαριστημένος καθώς τα παιδιά έβγαλαν πάθος, είχαν τρεξίματα και ένταση στο παιχνίδι τους, παίξανε στα κόκκινα. Το σημαντικότερο όμως από αυτό το παιχνίδι ήταν ότι παίξαμε με ομάδα η οποία είχε ρυθμό. Αυτό θέλαμε να δούμε. Ανταποκριθήκαμε πλήρως. Σημαντικό που η ομάδα κέρδισε κιόλας. Αν αναλύσουμε τον αγώνα δεν νομίζω ότι κινδυνέψαμε στην διάρκεια της αναμέτρησης. Εμεις δημιουργήσαμε και χάσαμε τις ευκαιρίες».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα