Οι διεθνείς μας σε... ακτινογραφία

Οι διεθνείς μας σε... ακτινογραφία

Φώτης Καρακούσης
Οι διεθνείς μας σε... ακτινογραφία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Εθνική πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Κύπρου που της δίνει ελπίδες για τα μπαράζ που θα οδηγήσουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας και το gazzetta.gr... ακτινογραφεί την ομάδα του Σκίμπε.

Καρνέζης: Στο γκολ της Κύπρου δεν θα λέγαμε πως φέρει ευθύνη καθώς αρχικά έδιωξε το πρώτο σουτ του Σωτηρίου που βρέθηκε απέναντί του και στο δεύτερο δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο. Συνολικά δεν χρειάστηκε να επέμβει σε ένα εύκολο βράδυ γιαυτόν.

Τοροσίδης: Λίγα πράγματα ειδικά επιθετικά για τον δεξιό οπισθοφύλακα της Εθνικής. Ειδικά σε ένα τέτοιο ματς Θα μπορούσε να ανέβει και να βοηθήσει περισσότερο, αλλά δεν το έκανε στο βαθμό που θα μπορούσε.

Μανωλάς: Με εξαίρεση το γκολ του Σωτηρίου και ένα ακόμα σουτ λίγο πριν το 80' οι Κύπριοι δεν έκαναν κάτι επιθετικά με τον κεντρικό αμυντικό της Ρόμα να μην πιέζεται. Στα τελευταία λεπτά που οι γηπεδούχοι πίεσαν ήταν εκεί να διώξει και να κρατήσει την πολύτιμη νίκη.

Παπασταθόπουλος: Τα ίδια ισχύουν και για τον αρχηγό της Ντόρτμουντ. Κυρίως όμως αυτός Θα μπορούσε επειδή έχει δείξει πως μπορεί, να ανεβάσει πιο ψηλά την ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που συνεχώς οι Κύπριοι ήταν στην επίθεση, παρότι δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες.

 

Τζαβέλλας: Στο γκολ του Σωτηρίου φέρει ευθύνη όμως τέλος καλό όλα καλά. Επιθετικά ούτε και αυτός βοήθησε, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο όταν χρειάστηκε ήταν εκεί με το πάθος του να διώξει όποια φάση πήγε να δημιουργηθεί.

Ζέκα: Τα χιλιόμετρα τα έκανε όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα του, αλλά από την άλλη η αλήθεια είναι πως έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν ακούστηκε πολλές φορές και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έχασε πολλές μάχες από τους αντιπάλους τους.

Τζιόλης: Κανείς δεν θα θυμάται αν έπαιξε ή όχι καλά στο ματς αυτό. Είναι ο παίκτης που έβαλε το γκολ της νίκης που δίνει στην Εθνική μας ελπίδες για την δεύτερη θέση και αυτό φτάνει και περισσεύει. Δεν λέμε πως ήταν κακός, απλά όταν ένας παίκτης σου δίνει ουσιαστικά την πρόκριση δεν ασχολείσαι με κάτι άλλο.

Μάνταλος: Θα μπορούσε με την ωραία του προσπάθεια και το σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι να κάνει το 1-3 και να μην υπήρξε το άγχος των τελευταίων ετών, αλλά η μπάλα δεν του έκανε την χάρη. Δεν ήταν κακός, αλλά δεν θα λέγαμε πως έκανε και το καλύτερο παιχνίδι του.

Φορτούνης: Μέτριο παιχνίδι από τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, δεν απείλησε όσο θα περίμενε ο Σκίμπε, ενώ και δημιουργικά δεν... τάισε τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο άσος του Ολυμπιακού είχε καλά χτυπήματα στα στημένα.

Σταφυλίδης: Στο πάθος καλά τα πήγε, αλλά συνολικά δεν βοήθησε όσο τον χρειαζόταν η Εθνική. Και γι' αυτόν όμως ισχύει το τέλος καλό, όλα καλά, από την στιγμή που η ομάδα κέρδισε.

Μήτρογλου: Ο άνθρωπος είναι μεγάλος σκόρερ. Μια φάση, ένα εξαιρετικό πλασέ, κάνει το 1-1 και βάζει τις βάσεις για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν του έφυγε το κοντρόλ θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, αλλά το πρόσημο είναι θετικότατο.

Ρέτσος: Κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Τοροσίδη και αμυντικά βοήθησε όσο μπορούσε, απέναντι σε μια Κύπρος πάντως που δεν μας πίεσε και εξαιρετικά.

Δώνης: Προερχόταν από τραυματισμό, έσφιξε τα δόντια και έπαιξε, αλλά του έλειψε η φρεσκάδα. Δεν ήταν αρνητικός, αλλά δεν φάνηκε και καθόλου.

Σάμαρης: Στα λεπτά που έπαιξε δεν μπορεί να κριθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

MUNDIAL Τελευταία Νέα