Βρίσκει τα... πατήματά του ο Τζούρτζεβιτς

Βρίσκει τα... πατήματά του ο Τζούρτζεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Βρίσκει τα... πατήματά του ο Τζούρτζεβιτς

bet365

Ο Σέρβος φορ ανεβάζει σιγά σιγά στροφές και βρήκε δίχτυα στο 3-0 της πρώτης ομάδας με τους Νέους στον Ρέντη. Γκολ και οι Μάριν και Πάρντο στο εσωτερικό δίτερμα.
Ο Τζούρτζεβιτς είναι η αλήθεια πως έχει... μπλοκάρει τον τελευταίο καιρό αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο Σέρβος στράικερ εξάλλου έχει βάλει στην Λίγκα μόνο ένα γκολ με πέναλτι. Το Σάββατο στο πρωινό δίτερμα με τους Νέους (σ.σ. άρχισε στις 11 στον Ρέντη) ο διεθνής φορ έδειξε διάθεση και μεγάλη επιθετική όρεξη και ενώ βρήκε και δίχτυα. Προφανώς και δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα (σ.σ. και πολύ υψηλού δείκτη δυσκολίας) ένα οικογενειακό φιλικό της πρώτης ομάδας και με ελλείψεις λόγω διεθνών και τραυματιών με τους Νέους.
Ωστόσο είναι το δίχως άλλο ένα θετικό μήνυμα από την μεριά του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Της προσπάθειας που κάνει για να βγάλει μία πιο καλή εικόνα. Τα άλλα 2 γκολ έβαλαν οι Μάριν και Πάρντο για το 3-0 των μεγάλων με τους μικρούς. Την Κυριακή ο Λεμονής αναμένεται να δώσει ρεπό στην ομάδα και να αρχίσει ξανά προπονήσεις από Δευτέρα και ενώ οι διεθνείς αναμένονται από Τρίτη και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα