Προπόνηση και ένα διαφορετικό φιλικό στην Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Προπόνηση και ένα διαφορετικό φιλικό στην Ξάνθη

bet365

Η Ξάνθη έκανε και την Παρασκευή προπόνηση και ενώ για την Κυριακή στο περιθώριο εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη έχει προγραμματιστεί φιλικό με ομάδες διαφορετικών εποχών του συλλόγου.
Και την Παρασκευή το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας φέρνοντας σε πέρας το πρόγραμμα. Με ασκήσεις έντασης, ταχυδύναμης και επιθετικής οργάνωσης ολοκληρώθηκε το «μενού» της ξανθιώτικης ομάδας με τον Μίλαν Ράσταβατς να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες και να ζητά αποτελεσματικότητα στα τελειώματα φάσεων.
Επίσης από το απόγευμα της Παρασκευής άρχισε το τριήμερο event εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ξάνθης για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΑΟΞ. Η Ξάνθη μετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις από την πρώτη ημέρα. Το Σάββατο στις 13:00 στην κεντρική πλατεία και μπροστά στο Δημαρχείο είναι προγραμματισμένη η μεγάλη εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν άνθρωποι που πρόσφεραν στον σύλλογο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος. Την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ ομάδων διαφορετικών… εποχών των Ακριτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα