Φιλική «τεσσάρα» σε Δόξα η Κέρκυρα

Gazzetta team
Φιλική «τεσσάρα» σε Δόξα η Κέρκυρα

bet365

Φιλικό γεμάτο γκολ στο νησί των Φαιάκων με την Κέρκυρα να επικρατεί με 4-2 της Δόξας Δράμας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για αγώνες Εθνικών ομάδων κάνει τους συλλόγους να ψάχνουν για αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια. Ένα από αυτά που έγιναν σήμερα και θα γίνουν συνολικά το τριήμερο έφερε αντιμέτωπους την Κέρκυρα και την Δόξα Δράμας, με τους νησιώτες να επικρατούν των «μαυραετών» με 4-2.

Ο Μπάουμαν στο 17' έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τους Δραμινούς λίγο μετά το 30' να καταφέρνουν να ισοφαρίζουν με τον Μαρκόπουλο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους νησιώτες να είναι και πάλι μπροστά, καθώς ο Κόντος με πέναλτι έκανε το 2-1.

Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε γκολ και φάσεις με την Κέρκυρα μετά από αυτογκόλ του Γκότοβου να κάνει στο 63' το 3-1. Και πάλι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν στο 72' με τον Μπαϊκαρά, με τον Νούνες στο 81' να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Γκομές, Βενέτης, Ιωάννου, Κρητικός, Νούνες, Κόντος, Ντιόγκο, Μπάουμαν, Ζορμπάς. Αγωνίστηκαν και οι: Κολοβούρης, Ενκαρνακάο, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Σιόντης, Βάργκας, Μίσκου, Ντουαλά, Ροτζέριο, Γεωργίου.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Βούρας, Βλάχος, Όστοϊτς, Γκότοβος, , Βιτλής, Νταντίδης, Ριζογιάννης, Κάσες, Ματσούκας, Γουνδουλάκης, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Σταματόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Μένκα, Μπαϊκαρά, Ρανγκέλοφ, Λίτσκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Πετρόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα