Αρμενία - Πολωνία 1-6

Gazzetta team
Αρμενία - Πολωνία 1-6

bet365

Με χατ-τρικ του Λεβαντόβσκι, η Πολωνία έκανε χαλαρή βόλτα στο Γιερεβάν επικρατώντας 1-6 της Αρμενίας και παραμένει στο Νο1 του ομίλου της.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σκόραρε τρεις φορές (18', 25', 64') και οι Πολωνοί επιβεβαίωσαν την πρώτη θέση στο Group E των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους αδύναμους γηπεδούχους, που στο 39' πέτυχαν το γκολ της τιμής με κεφαλιά του Χαμπαρτζουρμιάν, με τους Γκροζίτσκι (2'), Μπλαζικόβσκι (58') και Βόλσκι (89') να πετυχαίνουν τα υπόλοιπα γκολ. Με αγώνα περισσότερο πλέον οι Πολωνοί είναι στο +6 από τη 2η του ομίλου, Δανία, και είναι αγκαλιά με το εισιτήριο που πάει απευθείας στην Ρωσία.


Διπλό η Τσεχία
Σε αγώνα που έγινε την ίδια ώρα, στο πλαίσιο του Group C, η Τσεχία επικράτησε εκτός έδρας του Αζερμπαϊτζάν (1-2) που ήταν στην 3η θέση. Στο παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογική ενδιαφέρον, αφού καμία δεν κυνηγούσε τις δύο πρώτες θέσεις. Για τους φιλοξενούμενους τα γκολ πέτυχα οι Κόπιτς (35') και Μπάρακ 66') ενώ για τους Αζέρους είχε ισοφαρίσει με πέναλτι στο 55' ο Αφράν Ισμαΐλοβ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα