Την Παρασκευή στη Λισαβόνα ο Βλαχοδήμος

Κώστας Ζάλιαρης
Την Παρασκευή στη Λισαβόνα ο Βλαχοδήμος

bet365

Πορτογαλικό έδαφος θα πατήσει την Παρασκευή ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στη Μπενφίκα.

Βόρεια Ιρλανδία – Γερμανία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μίλερ σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Λισαβόνας, το «τριφύλλι» θα πάρει οικονομική ανάσα από την παραχώρησή του και ήδη στα γραφεία των «αετών», το συμβόλαιο είναι έτοιμο για τον ποδοσφαιριστή...

Σύμφωνα με την «A'Bola», ο Βλαχοδήμος θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Πορτογαλία για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμφωνητικό που θα έχει διάρκεια έως και το 2022.

Ο 23χρονος γκολκίπερ θα έχει λαμβάνειν 400.000 ετησίως, η Μπενφίκα θα δώσει 2 εκατ.ευρώ στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» θα διατηρήσουν 15% ποσοστό μεταπώλησης.

Όπως έχει σημειωθεί, ο Βλαχοδήμος θα αποχωρήσει οριστικά από τους «πράσινους» τον προσεχή Ιανουάριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα