«Απόβαση» Ναπολιτάνων στο Μάντσεστερ

Θοδωρής Βασίλης
«Απόβαση» Ναπολιτάνων στο Μάντσεστερ

bet365

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει η πόλη του Μάντσεστερ για το ματς της Σίτι με τη Νάπολι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με περίπου 5.000 Ναπολιτάνους να ετοιμάζονται για το Νησί.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Αγγλία – Σλοβενία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Νάπολι έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο μετά από επτά αγωνιστικές και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στην Ιταλία. Την ίδια ώρα βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Για τον λόγο αυτό ετοιμάζονται οι οπαδοί της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες του Etihad.

Οι «παρτενοπέι» έχουν πάρει 3.000 εισιτήρια από την Μάντσεστερ Σίτι, ένας αριθμός που δεν είναι αρκετός για να καλύψει την δίψα των Ιταλών tifosi αφού αναμένονται 2.000 επιπλέον να κάνουν το ταξίδι για το Μάντσεστερ οι οποίοι ετοιμάζονται να αγοράσουν εισιτήριο σε άλλες θέσεις στις εξέδρες και να βρίσκονται στο γήπεδο στις 17 Οκτωβρίου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα