Ο ανήσυχος Σαμπράνο για το ντέρμπι στο «Λα Μπομπονέρα» (pic)

Ο ανήσυχος Σαμπράνο για το ντέρμπι στο «Λα Μπομπονέρα» (pic)

bet365

Το Περού αντιμετωπίζει την Αργεντινή του Μέσι στο «Λα Μπομπονέρα» του Μπουένος Άιρες στο πιο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι της στο δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Προσφορά ημέρας στο Σκωτία – Σλοβακία.*Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Κάρλος Σαμπράνο θα μπορούσε να είναι αυτή την στιγμή στο Μπουένος Άιρες, αλλά τελικά δεν ήταν μέσα στις επιλογές του Ρικάρντο Γκαρέκα για τον κρίσιμο αγώνα εναντίον της Αργεντινής, που θα ξεκινήσει στις 2.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Είναι γνωστή η αγάπη του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ για την εθνική ομάδα της χώρας του, κάτι που το εξέφρασε για άλλη μια φορά, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Twitter, όπου δεν έκρυψε την αγωνία του για την αναμέτρηση με την Αργεντινή.

«Θέλω να έρθει η ώρα του αγώνα. Άγχος. Ανησυχία», έγραψε ο Σαμπάνο, με δεκάδες συμπατριώτες του να σχολιάζουν το ποστάρισμα του.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση της προκριματικής φάσης, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή το Περού είναι αυτό που υπερτερεί στην ισοβαθμία, με την Αργεντινή του Μέσι να κινδυνεύει να μείνει εκτός τελικής φάσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα