Ο Ρόμπερτ Μακ ξέρει τους λόγους…

Ο Ρόμπερτ Μακ ξέρει τους λόγους…

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε στην πατρίδα του, όπου βρίσκεται με αφορμή τα δύο παιχνίδια της Σλοβακίας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, για την απουσία του από το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους για τους λόγους που έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια.

«Είχα επιστρέψει με ένα πρόβλημα στο γόνατο από τον αγώνα με την Αγγλία. Δεν ήμουν σε φόρμα. Οι συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ κέρδιζαν τα παιχνίδια, η ομάδα έπαιζε καλά, ο προπονητής δεν είχε λόγο να αλλάξει κάτι. Προσωπικά, ήξερα ότι είχα κάποια προβλήματα υγείας και έκανα προπόνηση χωρίς να έχω απαλλαγεί εντελώς από αυτά. Αυτή την εβδομάδα που πέρασε, μπορώ να πω πως ήμουν πλέον σε τέλεια κατάσταση. Δυστυχώς, δεν κερδίσαμε την Λάρισα, φέραμε 1-1. Μπήκα στο τέλος της αναμέτρησης. Θα δούμε μετά τα ματς με την Εθνική τι θα συμβεί με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι τα πράγματα για μένα θα βελτιωθούν», εξήγησε ο Ρόμπερτ Μακ, που αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα της Σλοβακίας στα δύο κρίσιμα παιχνίδια με τη Σκωτία και τη Μάλτα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα