Αταλάντα - Γιουβέντους 2-2

Gazzetta team
Αταλάντα - Γιουβέντους 2-2

bet365

Η Γιούβε προηγήθηκε με 2-0, αλλά είδε την Αταλάντα να ισοφαρίζει, αφήνοντας τη Νάπολι μόνη στην κορυφή.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Φορτούνα Ντ. – Ντούισμπουργκ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Εκπληκτικό ματς στο Μπέργκαμο, που τα είχε όλα. Γκολ, αμφισβητούμενες φάσεις, χρήση VAR, τέσσερα γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και στο τέλος η πρώτη απώλεια της Γιουβέντους στη σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους μπιανκονέρι. Στο 21’ ο Μπερίσα έκανε ασταθή απόκρουση και ο Μπερναρντέσκι άνοιξε το σκορ από κοντά για το 0-1.

Μόλις 3’ αργότερα ο Ιγουαΐν έκανε το 0-2 και όλα έδειξαν να τελειώνουν από νωρίς. Οι μπεργκαμάσκι, όμως, κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς, έστω και με δόση τύχης, με έναν παίκτη που ανήκε στην Γιουβέντους. Από μία κόντρα ο Καλντάρα μείωσε σε 1-2 στο 31’ και το παιχνίδι πήρε ξανά φωτιά. Ο Γκασπερίνι ρίσκαρε, κάνοντας αλλαγή μόλις στο 32’ και η ομάδα του ανέβασε ταχύτητα και πίεσε στα επόμενα λεπτά, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο.

Στο 57’ ήρθε η πρώτη φάση που χρειάστηκε χρήση VAR. Ο Μάντζουκιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής γύρισε τη φάση πίσω στο ξεκίνημά της, όταν ο Λιχστάινερ έκανε φάουλ. Η επιστροφή της Αταλάντα ολοκληρώθηκε στο 67’, όταν έπειτα από λάθος στην άμυνα της Γιουβέντους ο Γκόμες έβγαλε τη σέντρα και ο Κριστάντε με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-2! Το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι 84’, τον διαιτητή να συμβουλεύεται και πάλι το VAR, να το επιβεβαιώνει, αλλά τον Μπερίσα να νικάει τον Ντιμπάλα από την άσπρη βούλα για να κρατήσει το 2-2.

Αταλάντα (Τζιανπιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Σπινατσόλα, Παλομίνο, Καλντάρα, Μαζιέλο, Χάτεμπερ, Κριστάντε (88’ Ντε Ρουν), Φρόιλερ, Κούρτιτς (56’ Πετάνια), Γκόμες, Κορνέλιους (32’ Ίλιτσιτς)

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λίχσταϊνερ (66’ Μπαρτσάλι), Μπενάτια, Κιελίνι, Ασαμόα, Μπετανκούρ, Ματουιντί, Μπερνρντέσκι (69’ Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (78’ Ντάγκλας Κόστα), Ιγουαΐν

 

SERIE A Τελευταία Νέα