Restart εδώ και τώρα!

Δημήτρης Τομαράς
Restart εδώ και τώρα!

bet365

Ηχηρά τα... καμπανάκια της διοίκησης στους παίκτες του Ολυμπιακού για άμεση αλλαγή εικόνας! Το μήνυμα Λεμονή, η νέα παρέμβαση Μποτία, το κλίμα και το σκέλος της διαιτησίας.

Εάν δεν κάνει τώρα restart πότε; Και εάν όχι με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως; Ο Ολυμπιακός μετά το 0-1 από τον Ατρόμητο περνάει νέα αγωνιστική... κρίση και οι εξελίξεις... τρέχουν. Προφανώς και ο Τάκης Λεμονής των 2 αγώνων δεν μπορεί να χρεωθεί και να πιστωθεί μία ομάδα που δημιουργήθηκε από άλλον προπονητή που έκανε προετοιμασία και έφερε στα προηγούμενα ματς σε δύσκολη κατάσταση τον σύλλογο και τους παίκτες με τις επιλογές του. Ακόμα και έτσι όμως ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει μείνει στους 8 πόντους και στο -5 από την κορυφή, που μπορεί να μεγαλώσει εάν η ΑΕΚ κερδίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα. Όπως έχουμε γράψει ξανά τα... κανονάκια των ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών αρχίζουν σιγά σιγά και τελειώνουν από την στιγμή που ένας βασικός υπαίτιος του αγωνιστικού προσώπου, ο Χάσι, αποτελεί παρελθόν.

«Για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την σημερινή εικόνα. Restart εδώ και τώρα από όλους και απόλυτη αγωνιστική σοβαρότητα!», είναι το διοικητικό... μήνυμα προς την ομάδα. Και είναι σαφές πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τα όσα γίνονται στο αγωνιστικό σκέλος με συνεργάτες του να υπογραμμίζουν πως δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος όταν φροντίζει να μην λείπει τίποτα από τους παίκτες και τον σύλλογο και αντικρίζει τέτοια απόδοση στο Καραϊσκάκη. Είναι σαφές πως τα... καμπανάκια αυτά πάνε προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα ακόμα και τώρα. Ο Τάκης Λεμονής από μέρους του έχει διαγνώσει πως οι παίκτες του θα πρέπει να αρχίσουν να παίζουν περισσότερο... ενωτικά και για το καλό της ομάδας και λιγότερο για τους εαυτούς τους. Κάτι που φρόντισε ήδη να μεταφέρει στα αποδυτήρια. Η ομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά δείχνει... άδεια και το γενικότερο κλίμα και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν βοηθούν...
ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΠΟΤΙΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Ως αρχηγός ο Μποτία παρενέβη πάντως ξανά για την ομάδα. Ο Ισπανός στόπερ πέραν από τις φωνές που έβαζε στους συμπαίκτες του στην διάρκεια του ματς, τους μάζεψε στο τέλος για να πάνε να χειροκροτήσουν τον κόσμο. Ορισμένοι όπως ο Εμενίκε ήταν πολύ στεναχωρημένοι και είχαν τον φόβο των νέων αποδοκιμασιών. Ο Μποτία όμως δεν σήκωνε κουβέντα. Επίσης μίλησε και στους συμπαίκτες του για την δύσκολη καμπή του συλλόγου. Ξέχωρα από το αγωνιστικό κομμάτι για τον Ολυμπιακό υπάρχει και το σκέλος της διαιτησίας. Ένα κομμάτι στο οποίο έχει σταθεί πολλάκις ο Ολυμπιακός και του δίνεται και ξανά πάτημα λόγω της φάσης του Σεμπά όπου θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Μάντσον. Γεγονός που επέφερε και νεύρα για τον ρέφερι Αρετόπουλο.
Ανεξαρτήτως των ευθυνών των Πειραιωτών για τα αγωνιστικά τους πεπραγμένα στο Λιμάνι από το ξεκίνημα της σεζόν υπάρχει η αίσθηση ή η άποψη εάν θέλετε πως η διαιτησία έχει στερήσει βαθμούς στον σύλλογο. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες κινήσεις προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Με αυτά και με αυτά ο Ολυμπιακός καλείται να διορθώσει τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού και την αγωνιστική... ζημιά λόγω Χάσι και να ανακάμψει άμεσα σε μία περίοδο που ο κόσμος της ομάδας μόνο ευχαριστημένος δεν είναι απ' όσα βλέπει... Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι να βάλει τέλος στον αγωνιστικό και βαθμολογικό του... κατήφορο. Πρώτη Οκτωβρίου είναι και κανένα πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί σε μία τέτοια ημερομηνία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα