Ανζέ - Λυών 3-3

Gazzetta team
Ανζέ - Λυών 3-3

bet365

Η Λυών προσέφερε ξανά θέαμα, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3. Μεγάλη νίκη η Τρουά.

Η Λυών είχε αναδειχθεί ισόπαλη 3-3 με την Ντιζόν εντός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα είπε να το επαναλάβει εκτός έδρας. Οι λιονέ προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Ντίας, ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 3-1, αλλά η ανόητη αποβολή του Μαρσέλο στο ξεκίνημα της επανάληψης τα χάλασε όλα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Ράφαελ στο 30’, αλλά ο Ντιακαμπί με κεφαλιά στο 38’ και ο Ντεπάι έπειτα από λάθος του κίπερ Λετεγιέ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους λιονέ. Στο 50’, όμως, ο Μαρσέλο τους άφησε με δέκα παίκτες και έδωσε την ευκαιρία στους Εκαμπί (58’) και Τραορέ (67’) να κάνουν το 3-3! Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, πίεσαν στο μεγαλύτερο διάστημα μέχρι το τέλος, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Η Τρουά βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες από το 33’, αλλά έφτασε σε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Σεντ Ετιέν, η πρώτη της εντός έδρας στη σεζόν. Η πρώτη σημαντική φάση ήταν η αποβολή του Αζαμούν για σκληρό φάουλ στον Καμπελά, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 41’ με το πρώτο γκολ του Πελέ στη σεζόν. Η αντίδραση των στεφανουά ήρθε στο 53’, όταν ο Ερνάνι έκανε το 1-1, αλλά στο 57’ η Τρουά πήρε ξανά το προβάδισμα με εντυπωσιακό φάουλ του Καουί. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν αμέσως στην επίθεση, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να ισοφαρίζουν, μένοντας και εκείνοι με 10 παίκτες στο 84’ λόγω αποβολής του Ερνάνι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα