Μίλαν - Ρόμα 0-2

Gazzetta team
Μίλαν - Ρόμα 0-2

bet365

Η Ρόμα βρήκε τον τρόπο να περάσει από το San Siro κόντρα στην Μίλαν (0-2), την άφησε από νωρίς μακριά από την 4άδα και έκανε πολύ δύσκολο το μέλλον του Μοντέλα. Στο -1 από το Νο4 οι Giallorossi.

Στο 45λεπτο που ήταν καλύτερη και πίεζε για να πάρει τη νίκη, η Μίλαν δέχθηκε δύο γκολ από την Ρόμα, ηττήθηκε με 0-2 και βλέπει από νωρίς τη σεζόν να γίνεται προβληματική. Οι Rossoneri έχασαν δεύτερο σερί ματς και έχουν πλέον σοβαρό θέμα προπονητή, ενώ η Ρόμα συνεχίζει εξαιρετικά και με αγώνα λιγότερο βρίσκεται στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Τζέκο και Φλορέντσι τα γκολ των Ρωμαίων, αποβλήθηκε προς το τέλος ο Τσαλχάνογλου για την Μίλαν. Στο 79' η πρώτη αλλαγή από τον Μοντέλα.

Η Ρόμα έδειξε από την αρχή στο ματς πόσο πιο δεμένο σύνολο είναι από την Μίλαν, για την οποία Μπορίνι και Αντρέ Σίλβα ήταν ό,τι καλύτερο. Στο 17' ο Ντοναρούμα έπαιξε με τα πόδια πάνω στον Στρούτμαν, ο οποίος πλάσαρε από απόσταση με τη μία αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 20' ο Κολάροβ έβγαλε εξαιρετικά τον Φλορέντσι αλλά ο τελευταίος σούταρε στον Ντοναρούμα και ύστερα από ένα δεκάλεπτο που η κατοχή άλλαζε, ο Στρούτμαν δεν μπόρεσε να συνεχίσει ύστερα από σύγκρουση με τον Φάσιο και στη θέση του μπήκε ο Πελεγκρίνι, ο οποίος, ύστερα από άσχημα μακρινά σουτ από πλευράς Μίλαν, έχασε καλή ευκαιρία στο 42' με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή που μπλόκαρε ο Ντοναρούμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν φάνηκε να έχει περισσότερη ενέργεια και να παίζει πιο επιθετικά. Στο 59' ο Ροδρίγες έκανε τη σέντρα από αριστερά αλλά ο Αντρέ Σίλβα δεν πρόλαβε και η Ρόμα προειδοποίησε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Φλορέντσι έφυγε σε καθαρό τετ-α-τετ με τον Ντοναρούμα αλλά ο keeper της Μίλαν τον νίκησε. Οι Rossoneri είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 62' με το δυνατό σουτ του Μπονούτσι μέσα από την περιοχή το οποίο έβγαλε ο Αλισον και στο 68' ο Κάλινιτς σούταρε με το αριστερό από καλή θέση αλλά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ρόμα ήταν ξανά καλά τοποθετημένος.

Στο 72' οι Giallorossi πήραν προβάδισμα. Η άμυνα της Μίλαν άφησε τον Τζέκο να κάνει το σουτ από ημικύκλιο και η τύχη ήταν με το μέρος του καθώς βρήκε στον Ρομανιόλι και πήγε στη γωνία του Ντοναρούμα. Πριν καλά-καλά συνέλθουν από το 0-1 οι Μιλανέζοι, κατάλαβαν ότι δεν έχουν κάτι άλλο για να παλέψουν. Στο 77' ο Ναϊνγκολάν έκανε βόλτα μέσα στην περιοχή και το αριστερό σουτ, ο Ντοναρούμα απέκρουσε αλλά από κοντά ολομόναχος ο Φλορέντσι έγραψε το 0-2. Στο 83' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσαλχάνογλου για την Μίλαν για μαρκάρισμα στον Ναϊνγκολάν.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Ροδρίδες, Μπορίνι (84' Μποναβεντούρα), Μπίλια, Κεσί, Τσαλχάνογλου, Σίλβα, Κάλινιτς (79' Κουτρόνε).

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φάσιο, Μανωλάς (86' Ζεσούς), Πέρες, Κολάροβ, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Στρούτμαν (30' Πελεγκρίνι), Φλορέντσι, Ελ Σαραουί (78' Ζέρσον), Τζέκο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα