Ρέι: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο»

Ρέι: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο»

Gazzetta team
Ρέι: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο»

bet365

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε σπουδαίο επιθετικό τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ροδρίγο Ρέι στην κάμερα της Nova:

Για την αλλαγή προπονητή:

«Η αλλαγή προπονητή μας εξέπληξε από την στιγμή που μόλις είχε αρχίσει η σεζόν, όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε πως αυτή είναι η ζωή του προπονητή, πως υπάρχουν συνεχείς αλλαγές, εμείς καλούμαστε να κάνουμε πράξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο ό,τι μας ζητάει ο προπονητής, να εφαρμόσουμε τη φιλοσοφία του, ούτω ώστε η σεζόν να κυλήσει ομάδα και να σημειώσουμε επιτυχίες».

Για το πόσο θετικό είναι για τον ίδιο, να υπάρχει ένας παίκτης όπως ο Πρίγιοβιτς που μπορεί και δίνει λύσεις στην ομάδα:

«Είναι καλό για την ομάδα που έχουμε κάποιον που σκοράρει συνεχώς, το γεγονός ότι δεν έχουμε το εύκολο γκολ, έχει να κάνει με το ότι δεν έχουμε ακρίβεια στην τελική προσπάθεια, αυτό θα βελτιωθεί με την καθημερινή δουλειά. Ο Πρίγιοβιτς είναι σπουδαίος συμπαίκτης και σκόρερ, όταν πηγαίνει καλά εκείνος, πηγαίνει καλά όλη η ομάδα, τον χρειαζόμαστε για να φτάνουμε στις νίκες».

Κλείνοντας, σημείωσε:

«Πρέπει να συνεχίζουμε με νίκες, αυτό θα μας δώσει δύναμη, αυτοπεποίθηση, το πρωτάθλημα έχει δρόμο, ας πάμε βήμα βήμα…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα