Χέρτα - Μπάγερν 2-2

Gazzetta team
Χέρτα - Μπάγερν 2-2

bet365

Η εβδομάδα του... τρόμου ολοκληρώθηκε για την Μπάγερν, που στο πρώτο ματς χωρίς τον Αντσελότι προηγήθηκε με 2-0, αλλά έμεινε στο 2-2 με την Χέρτα.

Όλοι οι παίκτες που υποτίθεται ότι οδήγησαν στην απόλυση του Κάρλο Αντσελότι από την Μπάγερν πήραν το χρίσμα από τον Σανιόλ και βρέθηκαν στην ενδεκάδα. Η διοίκηση περίμενε την αντίδρασή τους, αφού τους έκανε το χατίρι, το ίδιο περίμεναν και οι οπαδοί, αλλά αυτό που είδαν ήταν μία «επανάληψη» του ματς με την Βόλφσμπουργκ. Η Μπάγερν προηγήθηκε με 2-0 στο Βερολίνο, αλλά έμεινε στο 2-2 με την Χέρτα, απογοητεύοντας.

Οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή στο ξεκίνημα και έφτασαν στο γκολ μόλις στο 10’. Σέντρα του Μπόατενγκ, κεφαλιά του Χούμελς και 0-1. Όλα έδειχναν ότι η αντίδραση που περίμεναν στο Μόναχο ήρθε και η Χέρτα ήταν σε δύσκολη θέση. Στο 18’ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, αλλά το πήρε πίσω με τη βοήθεια του VAR, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και το δεύτερο γκολ να έρχεται με το ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 49’ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 0-2 και όλα έδειξαν να τελειώνουν. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Στο 51’ ο Χαραγκούτσι έκανε υπέροχη προσπάθεια και ο Ντούντα από κοντά το 1-2 με το πρώτο του τέρμα στην Bundesliga. Ξαφνικά, οι Βαυαροί ήταν σε πανικό. Και στο 56’ ο το πλήρωσαν. Από ένα φάουλ ο Ρέκικ κατέβασε την μπάλα και εκείνη στρώθηκε στον Καλού, που έκανε το 2-2! Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Μπάγερν, όταν στο 62’ ο Ριμπερί αποχώρησε τραυματίας και οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Χωρίς τον Γάλλο και τον Ρόμπεν, που βγήκε αλλαγή, οι Βαυαροί είχαν πολύ δύσκολο έργο και αυτό φάνηκε. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με μεγαλύτερο πάθος και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Χέρτα (Παλ Νταρντάι): Γιάρσταϊν, Βάιζερ, Σταρκ, Ρέκικ, Πλάτερνχαρτ, Σκιέλμπρεντ, Νταρίντα (80’ Λούστενμπέργκερ), Ντούντα (75’ Λασάρο), Λέκι, Χαραγκούτσι (87’ Έσβαϊν), Καλού

Μπάγερν (Βίλι Σανιόλ): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (79’ Ζίλε), Χούμελς, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Τολισό, Μίλερ, Ρόμπεν (59’ Τιάγκο), Ριμπερί (62’ Κομάν), Λεβαντόφσκι

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα