Ναντ για Ευρώπη!

Gazzetta team
Ναντ για Ευρώπη!

bet365

Η Ναντ συνεχίζει στο δρόμο του... 1-0, σκορ με το οποίο κέρδισε και την Μετζ, για να ανέβει στην τρίτη θέση. Μεγάλο διπλό η Καέν.

Η Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει βρει το δρόμο της και αυτός είναι του… 1-0. Τα καναρίνια επιβλήθηκαν με το γνωστό τους σκορ της Μετς και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας! Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σάλα μόλις στο 3’. Στη συνέχεια όλα ήταν πιο εύκολα για τη Ναντ, που βρέθηκε με παίκτη παραπάνω από το 52’ (δεύτερη κίτρινη στον Ασού Εκοτό), ενώ είχε και την τύχη με το μέρος της, καθώς στο 5’ των καθυστερήσεων ο Ρου αστόχησε σε πέναλτι!

Η Ρεν ήταν φορμαρισμένη, αλλά η Καέν την έβαλε τη θέση της, φεύγοντας με νίκη 1-0 από τη Βρετάνη. Τα πάντα κρίθηκαν από ένα αυτογκόλ του Μπενσεμπαϊνί στο 34’. Γκινγκάμπ και Τουλούζ έμειναν στο 1-1, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ντιζόν με τη Στρασμπούρ. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 78’ με τον Κουόν, στο 85’ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαμπερέ και με μαγικές εικόνες στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση, όταν ο Τεριέ έκανε το 1-1. Τέλος, διακοπή είχαμε στο ματς της Αμιέν με την Λιλ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα