Ο Κούγιας έφτυσε τον Ελ Καντουρί! (pics)

Gazzetta team
Ο Κούγιας έφτυσε τον Ελ Καντουρί! (pics)

bet365

Εικόνες ντροπής! Με τη λήξη του αγώνα ο Αλέξης Κούγιας πλησίασε τον αγωνιστικό χώρο, έφτυσε τον Ελ Καντουρί και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Μαροκινό μέσο του ΠΑΟΚ που ήταν δικαιολογημένα έξαλλος!

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι Κούγιας και Ελ Καντουρί, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα της Λάρισας. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» που κάθονταν για άλλη μια φορά στον πάγκο, είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Μαροκινό χαφ και τον έφτυσε! Αυτό εξόργισε τον διεθνή χαφ του ΠΑΟΚ που κινήθηκε εναντίον του και τον συγκράτησαν όσοι βρίσκονταν κοντά του. Ο Κούγιας βλέποντας τις άγριες διαθέσεις του Καντουρί κινήθηκε προς τα πίσω και οι γύρω τους είχαν πυροσβεστικό ρόλο! Το μόνο βέβαιο πλέον είναι ότι ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών θα κληθεί σε απολογία για την καταδικαστέα ενέργειά του, ενώ και οι «βυσσινί» κινδυνεύουν με τιμωρία και μεγάλο πρόστιμο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα