Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό 6-2

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό 6-2

bet365

Η μαγική τριπλέτα της Παρί είχε κέφια και η Μπορντό πλήρωσε τα σπασμένα, με τους Παριζιάνους να φτάνουν στη νίκη με 6-2.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η Παρί προερχόταν από την ισοπαλία με την Μονπελιέ και εκείνη που πλήρωσε τα σπασμένα ήταν η Μπορντό. Οι Παριζιάνοι έκαναν πάρτι και έφτασαν στο πρώτο γκολ μόλις στο 5’ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ.

Στο 12’ ήταν η σειρά του Καβάνι να βρει δίχτυα για το 2-0, ενώ στο 21’ ο Μενιέ με υπέροχο τελείωμα έκανε το 3-0. Οι Γιρονδίνοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 στο 31’ με τον Σανκαρέ, αλλά ήταν εμφανές ότι το παιχνίδι όδευε προς συντριβή τους. Στο 40’ ήρθε η φάση που έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς οι Παριζιάνοι κέρδισαν πέναλτι και εκείνος που το εκτέλεσε ήταν ο Νεϊμάρ για το 4-1, ενώ στο 45’ ο Ντράξλερ πέτυχε γκολάρα για το 5-1! Στο 58’ σκόραρε και ο Μπαπέ για 5-1, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελικό 6-2 με πέναλτι του Μάλκομ στο 90’.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα