Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 1-2

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 1-2

bet365

Η Ντόρτμουντ πέρασε με νίκη και από το Άουγκσμπουργκ (1-2), συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία. Νίκη για Άιντραχτ, ούτε τώρα η Βόλφσμπουργκ.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η Ντόρτμουντ έφυγε από το Άουγκσμπουργκ με δύσκολη νίκη και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, μένοντας στην κορυφή. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 4’ ο Γιαρμέλενκο πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Bundesliga με εντυπωσιακό τακουνάκι έπειτα από κόρνερ για το 0-1!

Οι Βεστφαλοί, όμως, υπολόγιζαν χωρίς τους ξενοδόχους και η Άουγκσμπουργκ, που κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της δεν άργησε να ισοφαρίσει. Ο φορμαρισμένος Καϊούμπι έκανε το 1-1 στο 11’. Το ματς ήταν ανοιχτό και η Μπορούσια πήρε ξανά το προβάδισμα στο 23’ με υπέροχη λόμπα του Καγκάβα! Ο ρυθμός δεν έπεσε, οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι. Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, με τον Ομπαμεγιάνγκ να μην μπορεί να νικήσει τον Χιντς ούτε σε τετ α τετ, ούτε με πέναλτι στο 79’ (πήγε να το κάνει αλά Πανένκα) και το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος και την Ντόρτμουντ να κάνει νέο ρεκόρ συλλόγου στο ξεκίνημα της σεζόν.

Άουγκσμπουργκ (Μάνουελ Μπάουμ): Χιτς, Οπάρε, Χίντερεγκερ, Γκούβελεουβ, Μαξ, Κεντίρα (38’ Κου), Μπάιερ, Χέλερ (81’ Τόμι), Γκρέγκοριτς (67’ Κόρδοβα), Καϊούμπι, Φινμπόγκασον

Ντόρτμουντ (Πέτερ Μπος): Μπούρκι, Πίσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Τόλγιαν, Βάιγκλ, Καγκάβα (81’ Τοπράκ), Νταχούντ (57’ Κάστρο), Πούλισιτς, Γιαρμόλενκο (84’ Φίλιπ), Ομπαμεγιάνγκ

Στα χασομέρια η Γκλάντμπαχ
Η Γκλάντμπαχ πήρε μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Αζάρ επί του Αννόβερου. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το κλασικό τους παιχνίδι στην άμυνα και μπήκαν στο ματς, δείχνοντας θάρρος. Το 0-0, όμως, έμεινε μέχρι το ημίχρονο και στο 67’ η Μπορούσια πήρε το προβάδισμα με τον Γκίντερ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν γρήγορη, καθώς στο 71’ ο φορμαρισμένος Χάρνικ έκανε το 1-1 με κεφαλιά! Το ματς άνοιξε και τα πάντα κρίθηκαν στις καθυστερήσεις. Εκεί, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, χρειάστηκε την επιβεβαίωση του VAR, αλλά έδωσε το ΟΚ στον Αζάρ να το εκτελέσει και να δώσει τη μεγάλη νίκη στην Γκλάντμπαχ με 2-1.

Λυτρωτής Αλέρ!
Ισόβαθμες ήταν οι Άιντραχτ και Στουτγκάρδη πριν την έναρξη του ματς και κατά τη διάρκεια του έδειξαν και ισοδύναμες. Σε ένα παιχνίδι που ήταν μοιρασμένο από την αρχή, οι δύο ομάδες έδειχναν να έχουν εξουδετερώσει η μία την άλλη αλλά στο 42' το λάθος του Μπάντστουμπερ έδωσε στον Ρέμπιτς την ευκαιρία για το 1-0 των γηπεδούχων. Η ομάδα της Φρανκφούρτης έπαιζε στην επανάληψη για να κρατήσει αυτό το σκορ, δεχόμενη την πίεση την Στουτγκάρδης, η οποία τελικά ισοφάρισε στο 61' με την κεφαλιά του Τερόνε, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά την εκτέλεση κόρνερ. Ολα έδειχναν ότι το 1-1 θα έμενε ως το τέλος αλλά στο 93' ο Αλέρ με ανάποδο ψαλίδι έδωσε έκανε το 2-1 για την Άιντραχτ, η οποία έφτασε στους 10 βαθμούς.

Τα μοίρασαν...
Βόλφσμπουργκ και Μάιντς ήθελαν τη νίκη αλλά τελικά δεν την πήρε καμία εκ των δύο, μένοντας στο 1-1. Το ματς δεν είχε καλές φάσεις στο πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ φαινόταν να το ψάχνει περισσότερο. Τα πράγματα, τελικά, έγιναν καλύτερα στην επανάληψη για τους Λύκους, αφού στο 55' ο Γκιλαβογκί έκανε το 1-0 μετά το κόρνερ του Ντιντάβι. Κάπου εκεί η Μάιντς κατάλαβε ότι θα πρέπει να βγει μπροστά και από την στιγμή που το έκανε προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα της Βόλφσμπουργκ, για να έρθει τελικά η ισοφάριση στο 74' με τον Μούτο μετά την σέντρα του Εζτουνάλι (1-1).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα