ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: Τι λένε οι αριθμοί

Gazzetta team
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: Τι λένε οι αριθμοί

bet365

Μια νίκη περισσότερη έχει να επιδείξει η ΑΕΛ στις 28 αναμετρήσεις της κόντρα στον ΠΑΟΚ, που έχει φύγει εννέα φορές νικητής από το θεσσαλικό κάμπο.

Πέρσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τρείς φορές με το «Δικέφαλο» να κερδίζει και τα τρία παιχνίδια (δύο πρωταθλήματος, ένα κυπέλλου) με το ίδιο σκορ: 2-0.

Παρί Σ. Ζ. - Μπορντό με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μ’Μπαπέ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Πιο αναλυτικά, το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Θεσσαλούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα στο AEL FC Arena.

#3 φορές συναντήθηκαν ο ΠΑΟΚ με την Λάρισα στην περσινή περίοδο και ο Δικέφαλος σημείωσε ισάριθμες νίκες με σκορ 2-0. Τον Οκτώβριο του 2016 συναντήθηκαν για το Κύπελλο Ελλάδος σε μονό ματς ομίλου, ενώ τον Φεβρουάριο διεξήχθη η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στην Θεσσαλία και τον Απρίλιο στην Τούμπα.

#28 αναμετρήσεις έχουν γίνει στο πλαίσιο της πρώτης κατηγορίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ με γηπεδούχο την ομάδα της Λάρισας. Ο Δικέφαλος μετρά εννέα νίκες εκεί, 10 νίκες έχει η ΑΕΛ και εννέα ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα.

#8 νίκες έχει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία δέκα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας με την ΑΕΛ για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Την περσινή σεζόν επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας χάρη στα γκολ του Μυστακίδη και του Λέο Μάτος , ενώ και το 2010-11, είχε επικρατήσει τόσο στην Λάρισα, όσο και στην Τούμπα. Η ΑΕΛ έχει σε αυτά τα εννέα ματς από το 2008-09 μέχρι σήμερα μια νίκη στην έδρα της και μια λευκή ισοπαλία.

#Από την σεζόν 1973-74 που ανέβηκε η ΑΕΛ στην τότε Α’ Εθνική ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ένα σερί με έντεκα ματς χωρίς ήττα εντός και εκτός έδρας, όπου είχε οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες.

#Το αγαπημένο σκορ του ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας νίκες επί της ΑΕΛ είναι το 2-0 με πέντε, ακολουθεί το 2-1 με τρεις, ενώ υπάρχει και μια με 1-0. Από την άλλη η ομάδα της Λάρισας έχει επικρατήσει τις επτά από τις δέκα φορές με σκορ 2-1. Υπάρχουν ακόμη δύο νίκες με 1-0 και μια με 4-3. Στις ισοπαλίες υπάρχουν 6 με 1-1 και τρεις με 0-0.

#Πέρυσι ο Μυστακίδης είχε σκοράρει τόσο στο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στις δύο ομάδες, όσο και στο ματς πρωταθλήματος στην Λάρισα. Ο Περέιρα ήταν εκείνος που σημείωσε το δεύτερο γκολ στο ματς του Κυπέλλου, ενώ ο Λέο Μάτος τον “συνόδευσε” στο ματς του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα