Σάλκε - Λεβερκούζεν 1-1

Gazzetta team
Σάλκε - Λεβερκούζεν 1-1

bet365

Η Λεβερκούζεν έμεινε όρθια στο Γκελζενκίρχεν και κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό εκτός έδρας (1-1). Βασικός ο Ρέτσος.

Η Λεβερκούζεν είχε σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της, αλλά δεν είχε καταφέρει να πάρει ούτε ένα βαθμό. Στο Γκελζενκίρχεν, όμως, με τον Ρέτσο να κάνει ξανά πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να αποφύγει την ήττα, παρότι βρέθηκε να χάνει. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 34’ με εκπληκτικό φάουλ του Γκορέτσκα, παρά το γεγονός ότι σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι είχαν ανέβει. Θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το παιχνίδι, δεν το έκαναν και το πλήρωσαν στην επανάληψη.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό, ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες και έφτασαν στην ισοφάριση στο 61’, με τη φάση να ξεκινάει από εξαιρετική ενέργεια του Ρέτσου, τον Μπέντερ να δίνει τον ασίστ και τον Μπέιλι να κάνει το 1-1 με δόση τύχης, καθώς η μπάλα κόντραρε. Οι ασπιρίνες συνέχισαν να πιέζουν για την ανατροπή, το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος, αλλά τίποτα δεν άλλαξε, με το 1-1 να παραμένει.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα