Πειθαρχική δίωξη στον Μολέντο

Gazzetta team
Πειθαρχική δίωξη στον Μολέντο

bet365

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός κλήθηκε σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μετά από την καταγγελία που κατέθεσε εις βάρος του η Λάρισα.

Σε περιπέτειες μπήκε ο Ροντρίγκο Μολέντο μετά την κίνηση της Λάρισα να καταθέσει καταγγελία εις βάρος του για το παιχνίδι Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ παραπονιέται για χτύπημα του Βραζιλιάνου εκτός φάσης στον Ρέτζα, κάτι που προκάλεσε την επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Αναλυτικά η κλήση του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, αναφέρει...

Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη κατά του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Ροντρίγκο Μοντέστο ντα Σίλβα Μολέντο για πράξεις, στον αγώνα με την Λάρισα, που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ. 5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα