Κάνει άλμα πρόκρισης

Κάνει άλμα πρόκρισης

Θοδωρής Βασίλης
Κάνει άλμα πρόκρισης

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Αούστρια Βιέννης (22:05, CosmoteSport2) και με νίκη κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

ΑΕΚ – Αούστρια Βιέννης με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μάνταλος σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Έτοιμη να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League είναι η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ με την ψυχολογία στα ύψη μετά την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού ξέρει ότι με νίκη επί των Αυστριακών κάνει το 2 στα 2 στον όμιλο και γίνεται το φαβορί για την πρόκριση.

Στα αγωνιστικά ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών τους Σιμόες και Λόπες, ενώ εκτός είναι εδώ και καιρό οι Τσκιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος με τον Βινίσιους να μην είναι καν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τον Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ, και αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς και Μπακάκη. Γιόχανσον και Γαλανόπουλος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τους Μάνταλο, Λιβάια και Χριστοδουλόπουλο να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Αραούχο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Ροντρίγκες, Τρίστασον, Μπακασέτας και Βλαχομήτρος.

Από την πλευρά της η Αούστρια γνωρίζει καλά τις δυσκολίες του αγώνα κάτι στο οποίο στάθηκε ο τεχνικός των «βιολετί» Τόρστεν Φινκ. Ο Γερμανός τεχνικός έχει αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-1-4-1 και τους Πεντζ, Κλάιν, Σέρμπεστ, Μοχάμεντ, Μαρτσίνκο. Ο Χαλτσχάουερ θα είναι μπροστά από την άμυνα με τους Πρόκοπ, Λιλ, Αμπντουλαχί και Πιρές τετράδα πίσω από τον Φρισενμπίχλερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα