Καιρός ο πρόεδρος να τρίξει τα δόντια!

Καιρός ο πρόεδρος να τρίξει τα δόντια!

Μιχάλης Λεάνης Μιχάλης Λεάνης
Καιρός ο πρόεδρος να τρίξει τα δόντια!

bet365

Ο Μιχάλης Λεάνης γράφει για την αποτυχία στην επιλογή προπονητών στον Ολυμπιακό, πιστεύει στη στήριξη Λεμονή αλλά και στην ανάγκη να αποκτήσει η ομάδα προπονητή διαρκείας.

Γιουβέντους - Ολυμπιακός με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Εμενίκε σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Χάσι αποκτήθηκε γιατί θεωρήθηκε ικανός ώστε να προετοιμάσει την ομάδα σωστά για την διαδικασία της προκριματικής φάσης. Όπερ και εγένετο. Αλλά ήταν μόνο αυτό το κριτήριο;

Προφανώς γιατί όλο αυτό το διάστημα δεν ακούσαμε άλλο επιχείρημα σχετικά με την επιλογή στο πρόσωπο του προπονητή. Ότι δηλαδή μιλάμε για ένα τεχνικό του οποίου η φιλοσοφία , ο τρόπος παιχνιδιού και η στρατηγική του ταιριάζει με το προφίλ της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ποτέ και από κανένα!

Προφανέστατα επίσης και με τις εξελίξεις να δικαιώνουν τους ευφάνταστους ισχυρισμούς μου , οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όταν κατέληξαν στον Χάσι , τον γύρισαν ανάποδα και είδαν ότι στις σόλες των παπουτσιών του υπήρχε τυπωμένη ημερομηνία λήξης , όπως οφείλουν να έχουν όλα τα αναλώσιμα προϊόντα. Και η ημερομηνία αυτή ήταν η 24/9/2017!

Τώρα επιτρέψτε μου –αν και χρόνια στο κουρμπέτι- να μην καταλαβαίνω πως κρίνεται ικανός ένας προπονητής για την διαδικασία της προκριματικής φάσης με τον οποίο δεν έχεις συνεργαστεί και δεν κρίνεται ικανός για την ίδια αποστολή , ένας προπονητής με όνομα και επίθετο , όπως ο Τάκης Λεμονής , με τον οποίο έχεις συνεργαστεί με επιτυχία, η παρουσία του στον πάγκο κρίνεται θετική και κυρίως γνωρίζει την ομάδα!

Γιατί με τον Λεμονή ο Ολυμπιακός δε θα προκρινόταν στο Τσάμπιονς Λίγκ;

Έπαιξε τέτοια μπαλάρα η ομάδα με τον Χάσι στα παιχνίδια με Παρτιζάν και Ριέκα που δεν θα την βλέπαμε από τον Σερ Τάκη;

Και μια που μιλάμε για μπαλάρα , τώρα που έχει περάσει καιρός και είμαστε σε θέση να δούμε τα γεγονότα με ψυχραιμία , δεν είναι κακό να πούμε ότι με την Ριέκα στο δεύτερο παιχνίδι και ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Χάσι είχε Άγιο! Γιατί ο Ολυμπιακός δεν απείλησε , ο Καπίνο ήταν στη θέση του και οι επιθετικοί της Ριέκα κατώτεροι των περιστάσεων.

Αν ήταν λίγο πιο ικανοί επιθετικά οι Κροάτες πολύ φοβάμαι ότι ο Χάσι θα είχε περάσει στους καταλόγους του ΟΑΕΔ της χώρας του , πολλές εβδομάδες πιο μπροστά. Οι γνωστές ελληνικές κουτοπονηριές.

Άσε μην πάθουμε καμιά ζημιά με τον Λεμονή-περισσότερο γιατί λέγεται Λεμονής- να πάρουμε κάποιον απ’ έξω και άμα μετά η βάρκα πέσει σε ξέρα , τότε φωνάζουμε και πάλι τον Λεμονή

Όπερ και εγένετο μέρος δεύτερο!

Το μόνο που πιστώνω στα θετικά του Αλβανού τεχνικού είναι ότι κατάφερε σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα να μοντάρει ένα σχήμα που τον βοήθησε να περάσει τον πρώτο σκόπελο. Μετά χάθηκε στην ομίχλη και στην καταχνιά.

Ο σκελετός όμως παρ’ όλες τις αποχωρήσεις στην ομάδα υπήρχε και το γράφω αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί που διαμαρτύρονται σχετικά. Από την περσινή περίοδο στη ομάδα αγωνίζονται: Φορτούνης, Σεμπά, Ρομαό, Μποτία , Μαρίν , Μάρτινς, Πάρντο, Καπίνο, Φιγκέϊρας, Ανδρούτσος , Νικολάου, και οι δανεικοί με επιστροφή , όπως ο Ζντιέλαρ ο Εμπντελαουί.

Συν οι μεταγραφικές προσθήκες. Το θέμα λοιπόν δεν είναι ο σκελετός γιατί υπάρχει ακόμα και με τους αδύναμους κρίκους του.

Το θέμα είναι ότι οι προπονητές πάνε και έρχονται σαν τα αποδημητικά πουλιά, καθένας φέρνει και μια χούφτα δικούς του παίκτες μπας και πνίξει την ανασφάλεια του και άντε κάτω από αυτές τις συνθήκες να φτιάξεις σκελετό ομάδας σταθερό και ακλόνητο. Το ίδιο έκανε και ο Χάσι φέτος μετατρέποντας τον Ολυμπιακό από Πειραιώς σε Ολυμπιακό Βρυξελών.

Ούτε γίνεται κάθε χρόνο οι σημαντικές προσθήκες να έρχονται την τελευταία στιγμή. Καλά κάνει ο Ολυμπιακός και πουλά παίκτες , αφού έχει αυτήν ευχέρεια, αλλά άλλο πολιτική Σούπερ Μάρκετ και άλλο ποδοσφαιρικός σύλλογος.

Πέρσι Μάρκο Σίλβα, Βίκτορ Σάντσεθ , Πάολο Μπέντο και μετά Λεμονής , φέτος .μόλις 5η αγωνιστική δεύτερος κόουτς στον πάγκο. Από την εποχή του Βαλβέρδε έχει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει προπονητή διαρκείας. Ε δεν μπορεί , κάπου γίνεται λάθος!

Όπως δεν γίνεται ο πρόεδρος να μην φείδεται χρημάτων και η ομάδα πέντε χρόνια τώρα να μην μπορεί να βρει ένα σέντερ μπάκ της προκοπής.

Όταν βγαίνει ο Ολυμπιακός να ψωνίσει στόπερ τι συμβαίνει; Κρύβονται στα λαγούμια;

Ο Βούκοβιτς είναι μια καλή επιλογή κι όταν παίξει η αξία του θα φανεί αλλά δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός να αστοχεί σ’ αυτή την θέση. Άρα δεν είναι η υπεραπλούστευση στην οποία καταλήγουν πολλοί , ότι δηλαδή ο Μαρινάκης πουλά και δεν αγοράζει.

Και πουλά σωστά και οι προσθήκες κρίνονται αξιόλογες. Μια χαρά παίκτες είναι ο Εμενίκε, ο Ζιλέ, ο Οφόε, ο Μπέν , ο Τζούρτζεβιτς ακόμα και ο Σιώπης και ο Ρισβάνης που αποτελούν κεφάλαιο για την ομάδα. Για τον Καρσελά δεν μπορώ να πω κάτι για την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά σίγουρα είναι παίκτης που θέλει καθοδήγηση από τον πάγκο.

Καιρός λοιπόν ο πρόεδρος να τρίξει τα δόντια στους από κάτω! Να απαγορεύσει πλέον ο ίδιος την διαιώνιση αυτής της πρακτικής!

Κάποτε πρέπει να σταματήσει ο πάγκος του Ολυμπιακού να αποτελεί κέντρο διερχομένων!

Ας κοιτάξουν λοιπόν οι κάτω από τον πρόεδρο, αφού απέτυχαν άλλη μια φορά στην επιλογή του κόουτς , να στηρίξουν στην προκειμένη περίπτωση τον Λεμονή γιατί φέτος και το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από άλλες χρονιές και ο όμιλος στο Τσάμπιονς Λίγκ είναι φωτιά και λάβρα.

Αν συνεχίσουν λοιπόν με το «φύγε εσύ και έλα εσύ» θα καταλήξουν στην λύση του εποχικού προπονητή ανά μήνα.

Λογικό κι επόμενο όσες επενδύσεις έχουν γίνει σε παίκτες στην σωστή κατεύθυνση να καταλήξουν μοιραία σε μαύρη τρύπα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μιχάλης Λεάνης
Μιχάλης Λεάνης

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πηγές και μετά από άνοιγμα μυστικών αρχείων η γέννηση του τοποθετείται το σωτήριο έτος 1862 το πολύ!

Από μικρός ήθελε πολύ να κάνει ότι κάνουν όλα τα παιδιά!!!

Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στην παρανομία πριν ο Γουτεμβέργιος ανακαλύψει την τυπογραφία και ο Μητσοτάκης την διαπλοκή!

Έκτοτε η εξέλιξη του, γενικά στον χώρο, υπήρξε ραγδαία και άκρως εντυπωσιακή!

Άριστος σκοπευτής , χωρίς να κλείνει το ένα μάτι, άσος του βολάν στους δυο τροχούς, δεινός σκακιστής, ικανότατος ισορροπιστής σε ζαρωμένο σχοινί και φοβερός ματάκιας της καθημερινής έγκυρης ειδησιογραφίας!

Παντοτινός λάτρης του ωραίου φύλου, εισαγωγέας και προμηθευτής ειδών αλιείας στην Πίνδο και στα Άγραφα, επιφανής αυτοδύτης ενυδρείου, παρασημοφορημένος αμπελουργός, πολέμιος των Ισμαηλιτών του Μπεγκ Ουμ , πρώτος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Πόγραδετς, πρύτανης στην Κρατική Σχολή των Φυσιολατρών του Βούπερταλ, πρωτοσύγκελος της σκήτης του Προφήτη Δανιήλ, αρχισυναγωγός του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, παντοτινός νοσηρός θαυμαστής της φυγόκεντρης περιπέτειας σ’αυτούς τους μίζερους καιρούς τους γεμάτους από μέτριους συντηρητές φαντασίας και ονείρων, μα πάντα ευχάριστος στα πάρτι!!!