Οι σκέψεις του Λεμονή για Γιουβέντους (vids)

Οι σκέψεις του Λεμονή για Γιουβέντους (vids)

Ο Τάκης Λεμονής έχει ζητήσει μεγάλη αμυντική προσήλωση από τους παίκτες του Ολυμπιακού με Γιουβέντους. Ποιά 11άδα σκέφτεται να παρατάξει στο ματς στο Τορίνο.

Οι σκέψεις του Λεμονή για Γιουβέντους (vids)

Κάτω από τα δοκάρια ο Προτό, τετράδα άμυνας με Φιγκέιρας δεξιά και Κούτρη αριστερά (σ.σ. με τον Ομάρ να έχει πάντως και αυτός τις πιθανότητές του) και κέντρο άμυνας με Ένγκελς και Ρομαό. Για τον άξονα ο σίγουρος είναι ο Οτζίτζα Οφόε και μπροστά του ο Φορτούνης ως επιτελικός και... παίζεται με Ζντιέλαρ, Ζιλέ ή και Ταχτσίδη. Κάποιες πηγές εκτιμούν πως μπορεί να προτιμηθεί ο Ζντιέλαρ ή ο Ταχτσίδης για περισσότερη σκληράδα και αμυντική επάρκεια.

Τον πρώτο λόγο για τα δύο... φτερά φαίνεται να έχουν οι Σεμπά και Πάρντο και για μπροστά ο Εμενίκε. Για τις πτέρυγες υπάρχουν και οι λύσεις των Μάριν, Μπεν και Καρσελά. Ο Λεμονής από την πρώτη στιγμή σχετικά με το ματς ζητάει μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και προσήλωση και πάθος και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο βγει στον αγωνιστικό χώρο. Ο έμπειρος κόουτς στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης είχε και κουβέντα με αρκετούς παίκτες του όπως τον Προτό ή τον Φορτούνη. Στόχευσή του είναι να κατεβάσει όσο το δυνατόν πιο ορθολογικό σχήμα αλλά και να έχει τους παίκτες του με αισθητά ανεβασμένη ψυχολογία.

Η προπόνηση πριν τη Γιουβέντους! / Training ahead of match against Juventus!

Best of internet