Ισνάλδο: «Γιατί να μην κερδίσουμε την ΑΕΚ;»

Ισνάλδο: «Γιατί να μην κερδίσουμε την ΑΕΚ;»

Ισνάλδο: «Γιατί να μην κερδίσουμε την ΑΕΚ;»

Ο Αργεντινός ακραίος τόνισε πως ο Αστέρας βελτιώνεται συνεχώς και έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον 

Την ανοδική του πορεία πιστοποίησε ο Ισνάλδο στο ματς της Ξάνθης και ο Αργεντινός… ακραίος έδωσε το «σύνθημα» ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, μέσω των όσων είπε στο «Arcadia93.8». 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
"Είναι αλήθεια ότι οι δύο αναγκαστικές αλλαγές μας αποπροσανατόλισαν. Ωστόσο, η μεσοαμυντική μας λειτουργία ήταν καλή. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι και κλείσαμε τους χώρους, και στο φινάλε πήραμε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντικός στη συνέχεια. Επιπλέον είναι σημαντικό το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ και αυτό ανεβάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας".
 
Για το θέμα της ψυχολογίας και το τι άλλαξε με την έλευση με του Σάββα Παντελίδη
"Ο τρόπος που δουλεύουμε και οι αγωνιστικοί μας ρυθμοί δεν μπορώ να πω ότι άλλαξαν ιδιαίτερα. Ίσως αυτό που μας έλειπε να ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι στην σκληρή δουλεία που κάνουμε. Αυτό ήρθε κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και οι εμφανίσεις μας στα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, στα οποία δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Από εκεί και έπειτα συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, ήρθαμε σήμερα εδώ δεν χάσαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε".
 
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
"Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Η ΑΕΚ έρχεται από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και είναι γενικότερα σε καλή κατάσταση. Εμείς ξέρουμε ότι δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε το πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι πρέπει να βρίσκουμε σε κάθε παιχνίδι τις ευκαιρίες για να μπορούμε να πάρουμε το μέγιστο δυνατό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και γιατί όχι να πάρουμε και τη νίκη".

Best of internet