Παντελίδης: «Οι παίκτες προσπάθησαν πολύ»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Οι παίκτες προσπάθησαν πολύ»

bet365

Ο τεχνικός του Αστέρα στάθηκε στο ότι οι Αρκάδες δεν δέχθηκαν σήμερα γκολ για πρώτη φορά στη σεζόν
Στο ότι ο Αστέρας για πρώτη φορά στη σεζόν δεν δέχθηκε γκολ, στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη του αγώνα της Ξάνθης. «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλό. Θεωρώ ότι είναι επιτυχία το ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά φέτος. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Θα ήθελα να είμαστε πιο τολμηροί στο επιθετικό κομμάτι, κάτι στο οποίο θα δουλέψουμε στο μέλλον», είπε αρχικά ο τεχνικός των Αρκάδων.
Και μετά ρωτήθηκε αν επηρέασαν τον Αστέρα οι τραυματισμοί που είχε. «Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν συχνά πράγματα που δεν τα περιμένεις. Ημασταν άτυχοι και χάσαμε δύο παίκτες μας με τραυματισμό πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Δεν θεωρώ πως οι τραυματισμοί ήρθαν ως συνέχεια από τα ματς με τον Ολυμπιακό».
Για το αν ήρθε εύκολα ο βαθμός της ισοπαλίας σχολίασε πως «τίποτα δεν έχετε εύκολα στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τα καταφέρεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα