Με τρία προβλήματα ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Με τρία προβλήματα ο Πλατανιάς

bet365

Με τρία αγωνιστικά προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για το προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό στα Περιβόλια.
Ξεκίνησε από την Δευτέρα η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (30.9.17, 4 μ.μ.) με τον Παναιτωλικό στα Περιβόλια. Επειτα από τη νίκη στη Ριζούπολη, με την οποία ο Πλατανιάς άνοιξε… λογαριασμό και στο πρωτάθλημα, στόχος πλέον είναι η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στην έδρα της, προκειμένου να... σκαρφαλώσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.
Στην προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Στάμου υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, της οποίας τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Τρίτη (26.9). O Καρυπίδης ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ενώ ο Ντικαμονά συνέχισε την θεραπεία του. Εννοείται ότι παραμένει και το πρόβλημα με Ομπερχάουζερ, που ως γνωστόν έχει κάνει επέμβαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα