Χιμένεθ: «Είμαι υπερήφανος για εσάς»

Χιμένεθ: «Είμαι υπερήφανος για εσάς»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Χιμένεθ: «Είμαι υπερήφανος για εσάς»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και ζήτησε να δείξουν την ίδια φιλοδοξία και στα επόμενα ματς.

Η ΑΕΚ έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό μια ανατροπή που θα μείνει στην ιστορία, βρίσκοντας τα ψυχικά αποθέματα, πέρα από όλα τα άλλα, για να επιστρέψει από το 0-2 και να πάρει μια επική νίκη. Φυσικό είναι, επομένως, ο Ισπανός τεχνικός να μην έχει κάποιο παράπονο από τους παίκτες του, όπως φάνηκε και από όσα τους είπε την Δευτέρα.

«Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας, για το γεγονός ότι πιστέψατε ότι μπορείτε να νικήσετε και δεν τα παρατήσατε ποτέ. Είμαι υπερήφανος για εσάς και θα ήμουν ακόμη κι αν δεν παίρναμε τη νίκη τελικά. Δείξαμε ότι έχουμε φιλοδοξία και αυτή την φιλοδοξία θα πρέπει να την έχουμε και στη συνέχεια, στα ματς που ακολουθούν», είπε μεταξύ άλλων στους Κιτρινόμαυρους ο Χιμένεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα