Επανιδρύθηκε τμήμα σκάουτινγκ στον ΟΦΗ

Επανιδρύθηκε τμήμα σκάουτινγκ στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Επανιδρύθηκε τμήμα σκάουτινγκ στον ΟΦΗ

bet365

Τμήμα σκάουτινγκ μετά από αρκετά χρόνια απέκτησε ο ΟΦΗ, έπειτα από πρόταση και πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Φώτη Τσάλου.

Επικεφαλής του τμήματος θα είναι ο Κώστας Γιαπιτζόγλου, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Πέτρο Μαρινάκη και Παύλο Αδάμο.

Οι δηλώσεις του Κώστα Γιαπιτζόγλου κατά την παρουσίαση:

«Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για τον ΟΦΗ. Με μεγάλη χαρά και μεγάλη ευθύνη, δημιουργήσαμε ήδη ένα τμήμα σκάουτινγκ, το οποίο προσπαθούμε να εξελίξουμε και να μεγαλώσουμε. Θα δημιουργήσουμε μια ομπρέλα πάνω από όλη την Κρήτη και συνεργασίες με όσες περισσότερες ομάδες μπορούμε. Για να προσφέρουμε στον ΟΦΗ, ότι κρητικό ταλέντο υπάρχει. Μέσα από αυτή τη δουλειά θέλουμε να περνάει πρώτα από τον ΟΦΗ, ότι κρητικό ταλέντο υπάρχει. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Θέλουμε να βάλουμε τη βάση για το αύριο του ΟΦΗ. Κάθε μήνα θα διοργανώνουμε ένα τουρνουά, στο οποίο θα συμμετέχουν επίλεκτα ταλέντα από την Κρήτη. Όλα αυτά βέβαια θα γίνονται πάντα υπο την επίβλεψη του Νίκου Παπαδόπουλου. Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, λειτουργούν όλα άψογα πλέον και έχουμε τις συνθήκες να συντηρήσουμε και να εξελίξουμε ένα ποδοσφαιριστή. Θα προσφέρουμε κάποια μπόνους στις ομάδες, που θα συνεργαστούν μαζί μας. Θα ήθελα όλοι να είναι δίπλα μας, ακόμα και στα λάθη μας. Πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε κάτι καλό. Ήδη προσπαθούμε να συνεργαστούμε και με ξένες ομάδες. Βέβαια πρώτος στόχος είναι οι δικές μας υποδομές και ακαδημίες και μετά όλα τα υπόλοιπα».

Οι δηλώσεις του Πέτρου Μαρινάκη:

«Ξεκινάει μια προσπάθεια που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Εύκολο είναι να λέμε λόγια, αλλά τα λόγια δεν αρκούν. Πρέπει να κάνουμε πράξεις. Ήδη την επόμενη Δευτέρα θα βρίσκομαι στο Μιλάνο. Από εκεί ξεκινάμε. Έχω κάποιες πολύ καλές γνωριμίες σε Ιταλία και Ισπανία. Ήδη κάναμε και μια συνάντηση με ένα άνθρωπο, που είναι στη Γερμανία. Σκοπός της συνάντησης είναι η επιμόρφωση και αν μπορέσουμε να κάνουμε ένα φιλικό με την Κ19 της Μίλαν στο Μιλανέλο. Πιστεύω ότι μπορώ να το πετύχω. Έχω κάνει συναντήσεις με σκάουτερ από την Ιταλία, δουλεύουν πολύ σωστά και θέλουμε και εμείς να βαδίσουμε πάνω σε αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα