O Λεμονής πρώτος στη λίστα του Ολυμπιακού!

O Λεμονής πρώτος στη λίστα του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
O Λεμονής πρώτος στη λίστα του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Τάκης Λεμονής είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Χάσι, που απολύθηκε μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Λεμονής φαίνεται ότι είναι ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Χάσι στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όπως γράψαμε και μετά την ήττα στο ντέρμπι.

Ο πρώην παίκτης και προπονητής της ομάδας θεωρείται η καλύτερη λύση επειδή γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό, ξέρει τους ποδοσφαιριστές και έχει καλές σχέσεις, τόσο μαζί τους, όσο και με όλους στην ΠΑΕ. Ετσι δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής κάτι που θεωρείται σημαντικό στην παρούσα φάση, καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά αγωνιστικά μέτωπα για τους ερυθρόλευκους, με τους επόμενους δύσκολους αγώνες στο Champions League αλλά και τη διαφορά των πέντε βαθμών στη Super League πίσω από την ΑΕΚ.

Επίσης ο Λεμονής και πέρσι είχε αναλάβει αυτό το ρόλο και τα πήγε εξαιρετικά, κατακτώντας το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, εάν οι πρωταθλητές στραφούν σε άλλη περίπτωση, ο νέος τεχνικός θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι άμεσα θα υπάρχουν ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα