«Νοσοκομείο» θυμίζει η ΑΕΚ

«Νοσοκομείο» θυμίζει η ΑΕΚ

Gazzetta team
«Νοσοκομείο» θυμίζει η ΑΕΚ

bet365

Η επόμενη ημέρα του ντέρμπι έφερε προβλήματα στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Αούστρια Βιέννης για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με αρκετά προβλήματα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στην ΑΕΚ. Ο Πέτρος Μάνταλος έχει αιμάτωμα στον αριστερό αγκώνα και υποβάλλεται σε θεραπεία. Θεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα και για τον Αντρέ Σιμόες ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και αύριο θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Την ίδια ώρα ο Ελντερ Λόπες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βίκτωρας Κλωναρίδης που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του ντέρμπι λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα υποβλήθηκε σε θεραπεία κι έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Πρόβλημα και ο Μιχάλης Μπακάκης ο οποίος υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο για τον τραυματισμό του στη μύτη. Η ακτινογραφία που έβγαλε έδειξε ρωγμώδες κάταγμα που έχει δημιουργήσει μεν αιμάτωμα, αλλά αντιμετωπίζεται με αγωγή. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι κανονικά στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με την Αούστρια.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησαν όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ντέρμπι. Τέλος, Τσιγκρίνσκι, Γιακουμάκης, Κονέ και Μπάρκας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα