ΠΑΟΚ: Πρώτος στις τελικές και στην… αστοχία!

ΠΑΟΚ: Πρώτος στις τελικές και στην… αστοχία!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Πρώτος στις τελικές και στην… αστοχία!

bet365

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, που για κάποιους παίζει μόνο άμυνα, είναι πρώτος, μεταξύ των 16 ομάδων της Superleague, στις τελικές προσπάθειες, αλλά και 13ος στην κατηγορία γκολ/τελική.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Αρσεναλ – Γουέστ Μπρομ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο «Δικέφαλος» μετράει 72 τελικές προσπάθειες στα πρώτα πέντε παιχνίδια, τέσσερις περισσότερες από την ΑΕΚ, η οποία έχει πετύχει τα διπλάσια (10) από αυτόν γκολ.

Κι αυτό είναι το πρόβλημα για τους «ασπρόμαυρους». Με τις 72 τελικές μετρούν μόλις 5 γκολ, με αναλογία 0,0694 γκολ/τελική, που αυτομάτως τους ρίχνουν στην 13η θέση της σχετικής λίστας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως ο ίδιος και οι παίκτες του, ευτυχώς που μέχρι τώρα ο Πρίγιοβιτς «βγάζει το φύδι από την τρύπα», θα πρέπει να δουλέψουν πάνω στα τελειώματα των φάσεων και να βελτιώσει το ποσοστό ευστοχίας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα