Ανακοινώθηκε σε Χάσι η απόλυσή του!

Ανακοινώθηκε σε Χάσι η απόλυσή του!

Ανακοινώθηκε σε Χάσι η απόλυσή του!

Ο Μπέσνικ Χάσι ενημερώθηκε επισήμως ότι δεν θα συνεχίσει από τον Ολυμπιακό! Ο Κοσοβάρος αποτελεί και τυπικά πια παρελθόν από τον σύλλογο.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπέτις – Λεβάντε με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+) 

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, είχε διαρρεύσει και φαινόταν πιο προφανές από ποτέ ότι ο Μπέσνικ Χάσι δεν θα συνέχιζε στο Λιμάνι.

Ωστόσο, αυτό έγινε γνωστό στον Κοσοβάρο τεχνικό από τα επίσημα χείλη των ανθρώπων της ομάδας με την άφιξη της αποστολής στον Ρέντη. Ενημερώθηκε επίσημα πως αποχωρεί.

Στον πρώην πλέον τεχνικό της ομάδας του χρεώνεται η λάθος διαχείριση του ματς με τη Σπόρτινγκ, ματς όπου μπορεί να κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας φέτος.

Παράλληλα, υπήρχαν παράπονα τόσο για το σημερινό στήσιμο κόντρα στην ΑΕΚ όσο και για τις επιλογές του ειδικά στο β' μέρος. Εννοείται και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι πια τρία ματς σερί χωρίς νίκη στην Λίγκα αλλά και στο -5 από την κορυφή.

Πλέον, στο Λιμάνι έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του και το σίγουρο είναι ότι το βράδυ θα είναι... μεγάλο!

Best of internet