Οι αριθμοί της «κιτρινόμαυρης» υπεροχής!

Gazzetta team
Οι αριθμοί της «κιτρινόμαυρης» υπεροχής!

bet365

Η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό και οι αριθμοί του ντέρμπι αποδεικνύουν την αγωνιστική της υπεροχή!

Ακόμα και όταν έχανε 2-0, είχε περισσότερες τελικές και μεγαλύτερη κατοχή. Η Ένωση τα έκανε όλα σωστά, όμως δεν κατάφερνε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της. Στο δεύτερο μέρος τα κατάφερε, πραγματοποιώντας μια ιστορική ανατροπή και μια νίκη που δίνει ένα ανεκτίμητο ψυχολογικό προβάδισμα.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά. Η ΑΕΚ τελείωσε το ματς με 67% κατοχή, με τον Ολυμπιακό να έχι 33%. Είχε 20 τελικές, όταν οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στις 7. Οι 13 και οι 4 αντίστοιχα εξ' αυτών ήταν στον στόχο, οι 7 και 3 εκτός.

Η Ένωση είχε 25 φάουλ κερδισμένα και ο Ολυμπιακός 9, έξι κόρνερ έναντι ενός, 32 κερδισμένα πλάγια έναντι 26. Στη μοναδική κατηγορία που επικρατεί ο Ολυμπιακός είναι οι 10 αποκρούσεις, με την ΑΕΚ να έχει μόλις μία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα