Σαμπράνο: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Σαμπράνο: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Κάρλος Σαμπράνο φρόντισε να συνοδέψει την πρώτη του συμμετοχή στην (άδεια) Τούμπα με μια καλή εμφάνιση και γεμάτος αυτοπεποίθηση να μιλήσει κι αυτός για… πρωτάθλημα!

Ο Περουβιανός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports έδειξε ενθουσιασμένος από όλα όσα έχει συναντήσει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Δεν έχω κάτι σοβαρό, όλα είναι καλά και μακάρι να συνεχίσουμε με νίκες. Νιώθω πολύ καλά, είμαι ένα μήνα στην πόλη. Είναι μια σημαντική νίκη. Το ότι παίζαμε χωρίς κόσμο είναι σημαντικό γιατί οι οπαδοί βοηθούν πολύ.

Ελπίζω στα επόμενα ματς να είναι κοντά μας. Η πόλη είναι πάρα πολύ ωραία, το κλίμα είναι εκπληκτικό ειδικά όταν έρχεσαι από τη Ρωσία! Είμαι πολύ χαρούμενος, η ομάδα έχει πολλή ποιότητα και έχουμε όλα τα εχέγγυα για το πρωτάθλημα. Θα βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Εξεπλάγην αρχικά με το που ήρθα γιατί είχα την εντύπωση πως τα πράγματα θα ήταν όπως στη Ρωσία που δεν ασχολούνται πολύ. Είδα όμως πως με αναγνώριζαν από την πρώτη μέρα και μου έδιναν ευχές και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήρθα εδώ για πρωταθλητισμό και το ίδιο θέλουν και οι οπαδοί. Πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά και θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο κόσμο.

Ήθελα από την αρχή να έρθω στον ΠΑΟΚ αλλά υπήρχαν θέματα διαπραγμάτευσης. Είπαμε το "ναι" πραγματικά την τελευταία στιγμή, αλλά το θέλαμε και οι δύο πλευρές από νωρίς να έρθω. Δεν σκέφτομαι την εθνική αυτή τη στιγμή αλλά μόνο τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα