Λεβερκούζεν - Αμβούργο 3-0

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Αμβούργο 3-0

bet365

Η Λεβερκούζεν κέρδισε πολύ εύκολα το Αμβούργο με 3-0, διατήρησε το αήττητο εντός έδρας και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις.

Το ξεκίνημα στη σεζόν για την Λεβερκούζεν δεν είναι καθόλου καλό, αλλά τουλάχιστον οι ασπιρίνες μπορούν να στηριχθούν στην έδρα τους, όπου διατήρησαν το αήττητο. Η ομάδα του Χέρλιχ επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 3-0 του Αμβούργου, με τον Ρέτσο να μένει στον πάγκο για να ξεκουραστεί, το οποίο επιστρέφει στις... γνώριμες θέσεις του στα χαμηλά.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και είχαν ξανά για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Φόλαντ. Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 20’, ενώ μόλις 3’ αργότερα ο Αλάριο με προβολή από κοντά έκανε το 2-0 με το πρώτο γκολ τέρμα στην Bundesliga. Οι Δεινόσαυροι απείλησαν ελάχιστα, δεν είχαν τον έλεγχο σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 83’ ξανά με τον Φόλαντ έπειτα από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα