Στρασμπούρ - Ναντ 1-2

Gazzetta team
Στρασμπούρ - Ναντ 1-2

bet365

Η Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι πέτυχε την τρίτη νίκη στη σειρά και θέτει υποψηφιότητα για την Ευρώπη. Ισόπαλες αναδείχθηκαν Σεντ Ετιέν και Ρεν.

Η Ναντ συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων εβδομάδων και έφυγε με νίκη 2-1 από το Στρασβούργο, για να θέσει από νωρίς υποψηφιότητα για ευρωπαϊκή έξοδο. Τα καναρίνια βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 10’, αλλά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή πριν το ημίχρονο.

Αρχικά, ο Τόμασον έκανε το 1-1 στο 13’, ενώ στο 24’ ο Ντουμπουά με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής το 1-2! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη, είχαν την υπεροχή, αλλά κανένας δεν κατάφερε να νικήσει τον Ταταρουσάνου, με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Η Σεντ Ετιέν απέφυγε ακόμη μία φορά την ήττα χωρίς να είναι καλύτερη. Η Ρεν προηγήθηκε με εκπληκτική λόμπα του Μπουριγκό εκτός περιοχής στο 42’, όμως στις καιθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκάμπριελ Σίλβα έκανε το 1-1 με πέναλτι. Στο 53’ ο Καζρί τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, για το 1-2 της Ρεν, όμως στο 70’ ξανά με πέναλτι ο Μπαμπά έκανε το 2-2. Στις καθυστερήσεις οι στεφανουά έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Γκάμπριελ Σίλβα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για πολύ επικίνδυνο τάκλιν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα