Προπόνηση με... χαμόγελα στον Ατρόμητο

Προπόνηση με... χαμόγελα στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Προπόνηση με... χαμόγελα στον Ατρόμητο

bet365

Μετά την πρώτη νίκη επί της Λαμίας, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές να είναι εμφανώς χαρούμενοι από το αποτέλεσμα του Σαββάτου.

Με χαμόγελα επέστρεψαν το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Ατρόμητου στο προπονητικό κέντρο έπειτα από τη χθεσινή εμφατική νίκη της ομάδας απέναντι στη Λαμία.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, αποθεραπείας και υδρομασάζ υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιώργου Πήδουλα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν πάνω σε βαρύ πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τεχνικής με τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι μίλησε για αρκετή ώρα στους παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης εμφανώς ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του Σαββάτου και ενημέρωσε κάποιους ποδοσφαιριστές πως στα ρεπό τους θα κάνουν επιπρόσθετο πρόγραμμα ατομικής ενδυνάμωσης.

Την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έχουν ρεπό, ενώ την Τρίτη αρχίζει η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα