Φενερμπαχτσέ – Μπεσίκτας 2-1

Gazzetta team
Φενερμπαχτσέ – Μπεσίκτας 2-1

bet365

Το Φενερμπαχτσέ-Μπεσίκτας είχε άπειρο ξύλο, πέντε κόκκινες, εννέα κίτρινες και νικήτρια (2-1) την πρώτη, με τα δύο γκολ της από την άσπρη βούλα.

Φωτιά και... τσεκούρι είχε το ντέρμπι της Πόλης. Στο Φενερμπαχτσέ - Μπεσίκτας οι αποβολές έφτασαν τις πέντε, ενώ νικήτρια 2-1 αναδείχτηκε η πρώτη, βάζοντας τα δύο γκολ της από την άσπρη βούλα. Το πρώτο εύστοχο πέναλτι από τον Τζουλιάνο (20') και το δεύτερο από τον Γιάνσεν (86').

Νέτο (45') και Κομπαγιάσι (88') αποβλήθηκαν για τους γηπεδούχους, ενώ Κουαρέσμα (43'), Χάτσινσον (85'), Οζιακούς (90'+6') άφησαν με οκτώ στο τέλος τους φιλοξενούμενους, που είχαν μειώσει στο 88' με κεφαλιά του Μπάμπελ, αλλά δεν βρήκαν την ισοφάριση.

Το παιχνίδι είχε συνολικά και εννέα κίτρινες, ενώ με τη νίκη αυτή η Φενέρ μείωσε στο -2 από την αντίπαλό της και την Γαλατάσαραϊ που έχει όμως ματς λιγότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα