Λυών - Ντιζόν 3-3

Gazzetta team
Λυών - Ντιζόν 3-3

bet365

Η Λυών υπέστη τη δεύτερη απώλεια της σεζόν εντός έδρας ξανά με σκορ 3-3 (αυτή τη φορά με την Ντιζόν). Νίκες για Μπορντό, Κάεν και Τρουά.

Ματσάρες στην Ligue 1, όπου η Λυών έχασε βαθμούς εντός έδρας για δεύτερη φορά στη σεζόν. Αυτό, μάλιστα, συνέβη με το ίδιο εντυπωσιακό σκορ: 3-3. Στην πρώτη περίπτωση ήταν η Μπορντό, τώρα η μαχητική Ντιζόν.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι λιονέ άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Φεκίρ, αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν μόλις 3’ αργότερα με πέναλτι του Σλιτί, πριν κάνουν την ανατροπή με το ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Ζέκα έκανε το 1-2 στο 53’, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν γρήγορα ανατροπή στην ανατροπή. Ο 19χρονος Αουάρ έκανε το 2-2 στο 60’ και στο 63’ ο Ντίας με πέναλτι το 3-2. Η Ντιζόν, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 65’ ο Γιαμπερέ με ωραία κεφαλιά έκανε το τελικό 3-3!

Ματσάρα έγινε και στο Μπορντό, όπου οι Γιρονδίνοι σε ένα ματς γεμάτο ευκαιρίες επιβλήθηκαν με 3-1 της Γκινγκάμπ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 3’, αλλά ο Μπριάν δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοστίλ από την άσπρη βούλα. Στο 31’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι. Και αυτό χάθηκε από τον Ντε Πρεβίλ, αλλά ο Καμανό πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0. Το ματς ήταν ανοιχτό, ο ρυθμός τρελός και στο 46’ ο Σαλιμπούρ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μεντί, όμως, στο 75’ έδωσε το προβάδισμα της Μπορντό, με τον Καφού να τελειώνει τα πάντα για το τελικό 3-1 στο 2’ των καθυστερήσεων.

Πολύ σημαντική νίκη επί της Αμιέν πήρε η Καέν, με τον Σαντίνι να πετυχαίνει το χρυσό γκολ με πέναλτι στο 54’, ενώ απίστευτη εξέλιξη είχε το ματς της Μετζ με την Τρουά. Η τελευταία έμεινε με δέκα παίκτες από το 67’ (δεύτερη κίτρινη στον Ντεπλάν), η Μετζ έχανε τη μία κλασική ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά στο 90’ ο Γκρανσντέρ έκανε το 0-1 κόντρα στη ροή, για να δώσει στην Τρουά τη μεγάλη νίκη.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα