Διέρρευσαν τα απίστευτα bonus του Ντεμπελέ

Διέρρευσαν τα απίστευτα bonus του Ντεμπελέ

Gazzetta team
Διέρρευσαν τα απίστευτα bonus του Ντεμπελέ

bet365

Το Football Leakes έδωσε στη δημοσιότητα τους όρους του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ και το πως μπορεί να κοστίσει στην Μπαρτσελόνα 145 εκατ. ευρώ.

Μεγάλος ντόρος έγινε το καλοκαίρι για την αποχώρηση του Νεϊμάρ από τους Blaugrana και η συνέχεια δόθηκε με τον άνθρωπο που κλήθηκε να «ντυθεί» αντικαταστάτης του. Ο 20χρονος Γάλλος εξτρέμ, Ουσμάν Ντεμπελέ, αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ αντί 105 εκατ. ευρώ, όμως το ποσό μπορεί να ανέβει μέχρι τα 145 και το Football Leakes έκανε γνωστό τον τρόπο, δίνοντας στη δημοσιότητα τους όρους του συμβολαίου του.

Εχουμε και λέμε. Για κάθε 25 αγώνες που θα παίζει ο Ντεμπελέ [μέχρι να φτάσει τους 100], η Ντόρτμουντ θα βάζει στα ταμεία της 5 εκατ., οπότε από αυτό το κομμάτι μπορεί να πάρει ακόμα 20 εκατ. ευρώ. Το επόμενο bonus, έχει να κάνει με το πόσες φορές η Μπαρτσελόνα θα βγει, την επόμενη 5ετία, στο Champions League. Για κάθε φορά που θα το κάνει, η BvB θα παίρνει 5 εκατ. ευρώ, όμως και εδώ υπάρχει όριο, καθώς αν για παράδειγμα το κάνει 5/5 φορές θα φτάσει μέχρι τα 10 χαρτιά. Τρίτο και τελευταίο bonus, είναι αυτό με τις κατακτήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης και εδώ επίσης υπάρχει όριο στα 10 εκατ. ευρώ. Αν η Μπάρτσα πάρει είτε δύο κούπες, είτε πέντε, η Μπορούσια θα λάβει 10 μύρια και έτσι μπορεί το ποσό να φτάσει στα 40.

Οσον αφορά τον μισθό του Ντεμπέλε, είναι 12 εκατ. ευρώ, έχοντας μυθική αύξηση σε σχέση με τα 2.4 με τα οποία αμοιβόταν στο Signal-Iduna Park. Μπορεί όμως για φέτος να φτάσει και τα 22 εκατ., καθώς υπάρχουν δύο ειδικά bonus. Το πρώτο αφορά τα 6.7 ως πριμ υπογραφής και το δεύτερο των 3.3 εκατ. αν το club κατακτήσει το τρεμπλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα