Με Λόπες η αποστολή της ΑΕΚ! (pic)

Με Λόπες η αποστολή της ΑΕΚ! (pic)

Gazzetta team
Με Λόπες η αποστολή της ΑΕΚ! (pic)

bet365

Η Ενωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον Ολυμπιακό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να παίρνει στην αποστολή και τον Λόπες.

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ έκανε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες αλλά το πάθος του για το ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους είναι τέτοιο, ώστε να καταφέρει να προπονηθεί κανονικά το Σάββατο! Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αγωνιστεί κιόλας αλλά η παρουσία του και μόνο στην αποστολή είναι αναμφίβολα θετικό για την Ενωση και λόγος αισιοδοξίας. Αν δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παίξει, άλλωστε, θα έμενε εκτός, όπως οι ανέτοιμοι Κονέ-Λαμπρόπουλος, ο Τσιγκρίνσκι που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Γιακουμάκης που είναι τραυματίας και ο Βινίσιους.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή ο Χιμένεθ είναι οι Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσόσιτς, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Πατίτο, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Λιβάγια, Κλωναρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα