Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Gazzetta team
Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

bet365

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη διεξάγεται η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από το καλοκαίρι και τα ματς με την Μπριζ, τόσο στο Βέλγιο όσο και στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, ο «Τίγρης» είχε κάνει σαφές ότι θα είναι εκεί, δίπλα στην ομάδα, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητη η παρουσία του ώστε να παίρνει η ομάδα το μήνυμα. Το έκανε με τους Βέλγους, όταν και έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα, το έκανε με την Ριέκα, όπου και ταξίδεψε κανονικά αυθημερόν και πήγε στα αποδυτήρια, απλά και μόνο για να αποδείξει σε όλους τους παίκτες και στο τεχνικό τιμ πως «εγώ εδώ είμαι, στο πλευρό σας».

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο Μελισσανίδης συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο και στα δύο ματς με την Λαμία, τόσο για το πρωτάθλημα στο Περιστέρι όσο και για το κύπελλο στη Ριζούπολη, όταν και κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά την λήξη και μίλησε με τους Μανόλο Χιμένεθ και Νίκο Λυμπερόπουλο. Γενικά, από την αρχή της φετινής σεζόν ο «Τίγρης» είναι πιο κοντά από ποτέ στην ομάδα, κάνοντας έτσι σαφές σε όλους ότι η ΑΕΚ αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την τελευταία προπόνηση πριν τον Ολυμπιακό.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να παραμείνουν στην κορυφή αλλά και να αφήσουν στο -5 τους Ερυθρόλευκους, με τον Μελισσανίδη να ανεβαίνει στα Σπάτα για να παρακολουθήσει την προπόνηση, στέλνοντας έτσι το μήνυμα του σε Χιμένεθ και παίκτες: Αυτό το ματς, η ΑΕΚ το θέλει πολύ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα