Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0

Gazzetta team
Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0

bet365

Αφού τα έκανε μπάχαλο με τα πέναλτι και βρέθηκε απρόσμενα στο ιατρικό δελτίο, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν για πρώτη φορά εκτός και οι Παριζιάνοι κόλλησαν στη Μονπελιέ (0-0), βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί τους.

Με την προηγούμενη νίκη επί της Λυών, η Παρί έφτασε το 6x6, επίδοση που τελευταία στο Σαμπιονά είχε πετύχει η Μαρσέιγ το 2012. Ωστόσο, τα τρίποντα δεν έμελλε να γίνουν επτά, καθώς την σταμάτησε απρόσμενα στο «Σταντ ντε λα Μοσόν» η Μονπελιέ, αποσπώντας ένα βαθμό (0-0) που δεν περίμενε κανείς.

Οι Παριζιάνοι είχαν τα θέματά τους το διάστημα πριν την αναμέτρηση και κυρίως την κόντρα των αστεριών της για την εκτέλεση των πέναλτι, κάτι που δεν γίνεται να μην επηρέασε αρνητικά. Ο Νεϊμάρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής, με την αιτιολογία να αναφέρει πρόβλημα στο πέλμα, κάτι που στα social media δεν έγινε πιστευτό.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου καλό και το πρώτο σουτ των φιλοξενούμενων ήρθε στο 48', με τον Κιλιάν Μπαπέ να είναι ο μοναδικός δραστήριος παίκτης τους. Το ζήτημα όμως στο φινάλε ήταν ότι χωρίς τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ στο γήπεδο οι Παριζιάνοι κόλλησαν για πρώτη φορά και επέτρεψαν στην Μονακό να τους πλησιάσει στο -1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα