Μάντζιος: «Η ομάδα είναι αγχωμένη» (vid)

Gazzetta team
Μάντζιος: «Η ομάδα είναι αγχωμένη» (vid)

bet365

Ο κόουτς του Απόλλωνα στάθηκε στη πίεση που υπάρχει στην ομάδα του, η οποία σχολίασε πως δεν έχει το «εύκολο γκολ»
Στην πίεση και το άγχος που υπάρχει στον Απόλλωνα, στάθηκε ο Ακης Μάντζιος μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Πλατανιά. «Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα κομβικό παιχνίδι, υπήρχε πολύ πίεση όλη την εβδομάδα πριν το ματς. Μπήκαμε δυνατά αλλά δυστυχώς στην πρώτη φάση που έφτιαξε ο αντίπαλος, δεχθήκαμε το γκολ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν ήμασταν καλοί, χάθηκε και η ψυχολογία που είχαμε στο ξεκίνημα. Φάνηκε ότι η ομάδα ήταν αγχωμένη. Δυστυχώς τα δοκάρια δεν μπήκαν, τότε θα μιλάγαμε πιθανότατα για διαφορετικό ματς. Η ομάδα έμεινε ξανά από νωρίς με δέκα παίκτες και το έργο ματς έγινε πιο δύσκολο. Ίσως στο τέλος με τον Κονέ να μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Υπάρχει απογοήτευση αλλά η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί για το ματς με Λιβαδειά», ανέφερε αρχικά.
Και μετά του μεταφέρθηκε πως ο Απόλλωνας έχει πετύχει μέχρι στιγμής μόνο ένα γκολ. «Όταν έχουν περάσει πέντε ματς και δεν έχει το εύκολο γκολ, φαίνεται ότι η ομάδα έχει πρόβλημα. Παίξαμε τέσσερα δύσκολα ματς στην αρχή, πήραμε δύο πόντους τους οποίους κανείς δεν περίμενε να τους πάρουμε. Παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα με τον ΠΑΟΚ παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες, ενώ παίξαμε και ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στο κομμάτι του εύκολου γκολ, μάλλον... δεν το έχουμε. Έχουμε αρκετές αντιξοότητες και αναποδιές στα παιχνίδια, αυτή τη στιγμή μας πάνε όλα κόντρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα