Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Gazzetta team
Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

bet365

Η Λειψία κέρδισε με 2-1 την Άιντραχτ, πέτυχε δεύτερη σερί νίκη και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Μεγάλες νίκες για Χόφενχαϊμ και Μάιντς.

Η Λειψία βρίσκεται και πάλι στο σωστό δρόμο. Οι Ταύροι κέρδισαν με 2-1 την Άιντραχτ, από την οποία απειλήθηκαν μόνο στο τέλος και με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους ανεβαίνουν στη βαθμολογία. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι και στο 28’ πήραν το προβάδισμα, όταν ο Ογκουστέν πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-0.

Παρά τις ευκαιρίες της Λειψίας, έπρεπε να φτάσουμε στο 67’ για να έρθει το δεύτερο γκολ με υπέροχο τελείωμα του Βέρνερ εντός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κοντράρουν τους Ταύρους μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά στο 77’ κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με τον Ρέμπιτς να μειώνει από κοντά σε 2-1. Το ματς έγινε ροντέο και οι Αετοί έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, όταν στο 87’ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Βίλεμς, για να μείνει το 2-1 μέχρι το τέλος.

Αδίκησε τον εαυτό της η Σάλκε
Η Σάλκε ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να γνωρίσει την ήττα με 2-0 από την Χόφενχαϊμ στη μάχη των πιο νεαρών τεχνικών της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Γκέιγκερ στο 13’ και στη συνέχεια δέχθηκαν τρομερή πίεση από τους βασιλικούς μπλε, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, έχασαν πολλές ευκαιρίες και στην τελευταία φάση, όταν είχαν βγει όλοι στην επίθεση για την ισοφάριση, η ΧόφενχαΪμ έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Ρουπ.

Στο «μηδέν» Βέρντερ - Φράιμπουργκ
Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Βρέμης ανάμεσα στην Βέρντερ και την Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι συνολικά στο παιχνίδι και παρότι στο δεύτερο μέρος πίεσαν ακόμα περισσότερο, δεν κατάφεραν να φανούν αποτελεσματικοί και η Φράιμπουργκ έφυγε από την έδρα τους με τη λευκή ισοπαλία.

Κρατάει η Άουγκσμπουργκ
Η Άουγκσμπουργκ συνέχισε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της με θετικό αποτέλεσμα και στη Στουτγκάρδη. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα, οι μονομαχίες ήταν πολλές και το τελικό 0-0 δίκαιο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, οι φιλοξενούμενοι τις καλύτερες ευκαιρίες, αλλά κανένας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα