SPAL - Νάπολι 2-3

Gazzetta team
SPAL - Νάπολι 2-3

bet365

Η νεοφώτιστη, SPAL, έκανε ό,τι μπορούσε. Προηγήθηκε, ισοφάρισε στο φινάλε, όμως η Νάπολι είχε όλες τις απαντήσεις και πήρε νίκη (2-3) που την έφερε στο 6x6! Αποχώρησε τραυματίας ο Μίλικ.

Πίεση στην Γιουβέντους συνεχίζει να βάζει η Νάπολι, καθώς αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και όταν τα πράγματα στραβώνουν. Λίγες μέρες πριν οι Vesuviani παίξουν με την Φέγενορντ στο Champions League, κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τη δύσκολη δοκιμασία που τους έβαλε η SPAL και να κάνουν το 6x6 στην Serie A και να παραμείνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους αήττητοι σε 17 σερί εκτός έδρας αγώνες.

Μόλις στο 13' ο Σκιαταρέλα με διαγώνιο σου εκτός περιοχής έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι κράτησαν το χαμόγελο για... 77 δευτερόλεπτα καθώς στο 14' με αριστερό σουτ ο Λορέντζο Ινσίνιε έκανε το 1-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Μουρίτσιο Σάρι πίεσε, έπαιξε ακόμα και με σύστημα 4-2-4 και στο 71' δικαιώθηκε όταν μετά τη σέντρα του Γκουλάμ ο Καγιεχόν με κεφαλιά έκανε το 1-2. Η SPAL όμως δεν τα είχε παρατήσει και απάντησε με το ίδιο νόμισμα ισοφαρίζοντας και εκείνη άμεσα. Στο 78' με φάουλ ο Βιβιάνι νίκησε τον Ρέινα που δεν έκανε καλή εκτίμηση, όμως ο πρωταγωνιστής, Γκουλάμ, καθάρισε στο 83΄με πλασέ με το κακό του δεξί πόδι για το τελικό 2-3.

SPAL (Λεονάρντο Σεμπλίτσι): Γκομίς, Σάλαμον, Βικάρι, Φελίπε (66' Βαϊσάνεν), Λατσάρι, Σκιαταρέλα, Βιβιάνι, Μόρα (81' Ρίτσο), Κόστα, Αντενούτσι, Μποριέλο (86' Παλόσκι).

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζιενλίνσκι (69' Μίλικ), Ντιαβαρά, Χάμσικ (61' Αλαν), Καγιεχόν, Μέρτενς (76' Ρογκ), Ινσίνιε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα