Ντε Ρόσι: «Ήθελα να φύγω πέρυσι»

Ντε Ρόσι: «Ήθελα να φύγω πέρυσι»

Ντε Ρόσι: «Ήθελα να φύγω πέρυσι»

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Ρόμα και την επιθυμία του να άλλαζε κάποια στιγμή μια άλλη εμπειρία, αλλά και για την πρόταση που είχε δεχτεί από άλλη ιταλική ομάδα.

«Δεν ξέρω αν θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου. Θα ήταν ωραίο να ζήσω κι εγώ μια μέρα σαν και το αντίο του Τότι στις 28 Μαΐου. Πάντως νιώθω και τώρα ισχυρή την επιθυμία για να ζήσω μια εμπειρία αλλού. Όταν είσαι 16 χρόνια στη Ρόμα, είναι σαν διπλά. Η πίεση εδώ είναι συχνά υπερβολική. Ήθελα να φύγω πέρσι και το είχα αποφασίσει, γιατί δεν υπήρχαν για καιρό επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Η καλύτερη πρόταση που υπήρχε ήταν από μία άλλη ιταλική ομάδα. Όμως τελικά η καρδιά μου και η αγάπη για το σύλλογο κέρδισαν. Δεν θα μπορούσα να προδώσω τους φιλάθλους. Αν όμως ερχόταν κάποια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης ή κάποια από τις ΗΠΑ, καθώς θέλω να ζήσω τον αμερικανικό τρόπο ζωής, ίσως να μην ήμουν εδώ τώρα», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της Ρόμα για να προσθέσει στη συνέχεια για την μάχη του τίτλου.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λέστερ – Λίβερπουλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+) 

«Είναι δύσκολο να κερδίσεις τίτλους στη Ρόμα, γιατί υπάρχουν ισχυρότερες οικονομικά ομάδες. Η Γιουβέντους κυριάρχησε λόγω των χρημάτων και του νέου της γηπέδου, αλλά κι επειδή διαχειρίστηκε καλύτερα το υλικό που είχε. Καθάρισαν την εικόνα τους από το στίγμα της προηγούμενης διοίκησης με το Calciopoli. Είναι σχεδόν αδύνατο να τους ξεπεράσουμε, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε».

Τέλος, για την ωριμότητα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο: «Είμαι ισορροπημένος άνθρωπος. Κάποιες στιγμές χαλάω την εικόνα μου μέσα στο γήπεδο, αλλά έχω αυτοέλεγχο και θα ανησυχούσα αν δεν με διέκρινε το συγκεκριμένο στοιχείο στα 34 μου. Πολλοί με θεωρούν σοφό του ιταλικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό συμβαίνει μάλλον επειδή δεν μιλάω πολύ. Όσο λιγότερο μιλάς, τόσο λιγότερο επικίνδυνο είναι να πεις κάτι ανόητο».

Best of internet